رفتن به مطلب

شناخت بهتر قهوه


Seren7

ارسال های توصیه شده

1473548443_2.jpg.97213a808c4a38a7769cc2fd961b9a68.jpg

 

سلام.

یخورده اطلاعات داشتم از قهوه که احساس کردم بد نباشه اینجا بیانش کنم...

 

قهوه:

دونه ای خوراکیه که از میوه گیلاس مانندی خارج میشه.که تو نواحی گرمسیری کاشته میشه.

اولین بار قهوه تو کشور اتیوپی کشف شد که توسط یه چوپان کشف شد.(یه روایت هم داریم که میگه اولین بار تو کشور یمن توسط مسلمونا کشف شد.که الان کلا قهوه یمنی وجود نداره)

انواع دان قهوه:

3نوع دان قهوه موجود داشته که از این میان 2 نوع آن معروف بوده.

1:لیبریکا(Liberica):به صورت خیلی محدود تولید میشود.در کشور لیبریا کشت میشود که درختان آن به 18 متر هم میرسد.طعم این نوع قهوه نزدیک به قهوه ربوستا بوده.اما طرفدار زیادی ندارد.(اصن نمیشناسنش.اصن مهم هم نیس)?

2:عربیکا(Arabica):عربیکا عطر و طعم ملایمی دارد و مزه ترشی میوه ای,تلخی کم و کافئین پایینی دارد.بسیار گیاه ظریف و در مقابل آفتاب آسیب پذیر و آفت پذیر بوده.

عربیکا در ارتفاع 600 تا 2100 متری از سطح دریا و در دمای 15تا25درجه سانتی گراد رشد میکند.ارتفاع گیاه عربیکا تا 5 متر هم میرسد.دانه هایی با خط صاف دارد و از دانه ربوستا بزرگتر و از لیبریکا کوچکتر است.

قیمت بالاتری نسبت ربوستا دارد.

3:ربوستا(Robusta):عطر و طعم قوی تر ینسبت به عربیکا,تلخ تر،کافئین بیشتر و ترشی پایین تر از ویژگی های این گونه است.

این گونه در مقابل دما و آفت مقاومت بسیار بیشتری نسبت به گونه عربیکا دارد.

بوته های تنومندی دارد که ارتفاع درخت آن تا 10 متر هم میرسد.(بقیش فرداشب:/  خیلی خستم.صب کلی کار دارم:/)

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...