Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ ما میگیم : ............. و................... د.................. زندگی عبارت از یک سلسله رویدادهای ساخته و پرداخته خود ماست که ما خود آنها را آفریده و به آن چسبیده ایم.کائنات هم مشتمل بر یک سلسله رویداهایی است که مستقل از عقیده و سلیقه ما رخ میدهند.همه آنها همانی هستند که هستند.کامل و بدون عیب و نقص.ستارگان همه در جایگاه مقرر خود قرار دارند.هر ذره برف درست در همان نقطه ای که باید فرود آید فرود میآید.درجه حرارت در روز همانی است که باید باشد.حتی شماره هایی که بر روی گرماسنج مینویسیم به نوعی تایید ما به این نظم و ترتیب است.طوفان سیل خشکسالی و محل رودها و کوهها مدار سیارات همه درست و منظم هستند. شما که اینو قبول ندارید بجاش چی میخواین به ما بدید؟ قاون تنازع بقا یا چه چیزی؟ نظرات داروین ؟ چی؟ 4 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ اونا به این چیزا نمیگن نظم....نظم واسشون یه چیزه دیگهست 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ اونا به این چیزا نمیگن نظم....نظم واسشون یه چیزه دیگهست خوب اون یه چیز دیگه چی هست؟ 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ خوب اون یه چیز دیگه چی هست؟ دارم فکر میکنم....... ........ ..... 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ دارم فکر میکنم............... ..... مرسی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده