novel guy 259 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ بیاین تو کارتون دارم.------------------------------------- ---------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------- سوالاتی ازتون دارم.یه پست اول بدین تا باهاتون آشنا بشم.تا بعد.... لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ بیاین تو کارتون دارم.----------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------- سوالاتی ازتون دارم.یه پست اول بدین تا باهاتون آشنا بشم.تا بعد.... بگو من همه رو جواب میدم لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ میترسم فردا اسم بسیج را بزارند قطره. مثل اینکه قطره داره جهانی میشه 3 لینک به دیدگاه
Eastern Girl 277 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ من بسيجيم . سوالات شرعي داشتي از من بپرس . و الله لا يحب المفسدين و فتنه گرين 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ من بسيجيم . سوالات شرعي داشتي از من بپرس . و الله لا يحب المفسدين و فتنه گرين :ws3::ws3::ws3: لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ ترسم که به کعبه نرسی اعرابی... کین ره که تو میروی به ترکستان است. 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ من بسيجيم . سوالات شرعي داشتي از من بپرس . و الله لا يحب المفسدين و فتنه گرين یک سوال شرعی دارم.. چرا اکثر بچه باز ها با موتورشون دور و بر پایگاه های بسیج چرخ میزنند؟؟ چرا اون همکلاسیم که همه بچه های کلاس را در دوره راهنمایی سیر کرده بود و بوی گند کلاسمون را گرفته بود.با باتوم در چهارشنبه سوری پارسال دنبالم کرد؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Eastern Girl 277 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ یک سوال شرعی دارم..چرا اکثر بچه باز ها با موتورشون دور و بر پایگاه های بسیج چرخ میزنند؟؟ چرا اون همکلاسیم که همه بچه های کلاس را در دوره راهنمایی سیر کرده بود و بوی گند کلاسمون را گرفته بود.با باتوم در چهارشنبه سوری پارسال دنبالم کرد؟؟؟؟؟؟ وقتي گرفتم بردمت اونجا كه خودت ميدوني جواب سوالاتت هم همونجا بهت ميدم مفس فالرض ! دارم واست حالا ببين 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ وقتي گرفتم بردمت اونجا كه خودت ميدوني جواب سوالاتت هم همونجا بهت ميدم مفس فالرض ! دارم واست حالا ببين مفس فالرض این که گفتی یعنی چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop::ws3::ws3: 1 لینک به دیدگاه
novel guy 259 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ وقتي گرفتم بردمت اونجا كه خودت ميدوني جواب سوالاتت هم همونجا بهت ميدم مفس فالرض ! دارم واست حالا ببين خالی که نبستی؟حتمآ بسیجی ای ؟ :167: ترسم که به کعبه نرسی اعرابی... کین ره که تو میروی به ترکستان است. سلام waffen حال خوبه؟ قربونت برم نبودی دیروز؟:icon_gol: لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ بیاین تو کارتون دارم.----------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------- سوالاتی ازتون دارم.یه پست اول بدین تا باهاتون آشنا بشم.تا بعد.... البته من تو این مدت بلاخره نفهمیدم که چه نتیجه ای از این بحث ها میگیری... ولی بهتر نبود که سوال رو میپرسیدی ؟ من بسیجی... ازم بپرس... عزیز دل تاپیک میزنی حرفت رو بزن دیگه... 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ خالی که نبستی؟حتمآ بسیجی ای ؟ :167: بسیجی تر از این میخوای ؟ سوالت رو بپرس دیگه ببینیم چی میخوای بگی آخه برادر من. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده