novel guy 259 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 بیاین تو کارتون دارم.------------------------------------- ---------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------- سوالاتی ازتون دارم.یه پست اول بدین تا باهاتون آشنا بشم.تا بعد....
میلاد 24047 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 بیاین تو کارتون دارم.----------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------- سوالاتی ازتون دارم.یه پست اول بدین تا باهاتون آشنا بشم.تا بعد.... بگو من همه رو جواب میدم
danielo 15239 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 میترسم فردا اسم بسیج را بزارند قطره. مثل اینکه قطره داره جهانی میشه 3
Eastern Girl 277 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 من بسيجيم . سوالات شرعي داشتي از من بپرس . و الله لا يحب المفسدين و فتنه گرين 2
danielo 15239 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 من بسيجيم . سوالات شرعي داشتي از من بپرس . و الله لا يحب المفسدين و فتنه گرين :ws3::ws3::ws3:
Waffen 15118 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 ترسم که به کعبه نرسی اعرابی... کین ره که تو میروی به ترکستان است. 2
danielo 15239 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 من بسيجيم . سوالات شرعي داشتي از من بپرس . و الله لا يحب المفسدين و فتنه گرين یک سوال شرعی دارم.. چرا اکثر بچه باز ها با موتورشون دور و بر پایگاه های بسیج چرخ میزنند؟؟ چرا اون همکلاسیم که همه بچه های کلاس را در دوره راهنمایی سیر کرده بود و بوی گند کلاسمون را گرفته بود.با باتوم در چهارشنبه سوری پارسال دنبالم کرد؟؟؟؟؟؟ 2
Eastern Girl 277 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 یک سوال شرعی دارم..چرا اکثر بچه باز ها با موتورشون دور و بر پایگاه های بسیج چرخ میزنند؟؟ چرا اون همکلاسیم که همه بچه های کلاس را در دوره راهنمایی سیر کرده بود و بوی گند کلاسمون را گرفته بود.با باتوم در چهارشنبه سوری پارسال دنبالم کرد؟؟؟؟؟؟ وقتي گرفتم بردمت اونجا كه خودت ميدوني جواب سوالاتت هم همونجا بهت ميدم مفس فالرض ! دارم واست حالا ببين 1
danielo 15239 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 وقتي گرفتم بردمت اونجا كه خودت ميدوني جواب سوالاتت هم همونجا بهت ميدم مفس فالرض ! دارم واست حالا ببين مفس فالرض این که گفتی یعنی چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop::ws3::ws3: 1
novel guy 259 مالک ارسال شده در 26 شهریور، 2010 وقتي گرفتم بردمت اونجا كه خودت ميدوني جواب سوالاتت هم همونجا بهت ميدم مفس فالرض ! دارم واست حالا ببين خالی که نبستی؟حتمآ بسیجی ای ؟ :167: ترسم که به کعبه نرسی اعرابی... کین ره که تو میروی به ترکستان است. سلام waffen حال خوبه؟ قربونت برم نبودی دیروز؟:icon_gol:
Waffen 15118 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 بیاین تو کارتون دارم.----------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------- سوالاتی ازتون دارم.یه پست اول بدین تا باهاتون آشنا بشم.تا بعد.... البته من تو این مدت بلاخره نفهمیدم که چه نتیجه ای از این بحث ها میگیری... ولی بهتر نبود که سوال رو میپرسیدی ؟ من بسیجی... ازم بپرس... عزیز دل تاپیک میزنی حرفت رو بزن دیگه... 1
Waffen 15118 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 خالی که نبستی؟حتمآ بسیجی ای ؟ :167: بسیجی تر از این میخوای ؟ سوالت رو بپرس دیگه ببینیم چی میخوای بگی آخه برادر من. 1
ارسال های توصیه شده