armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ یه جا بود که شبا میرفتیم میزدیم تو سر کله ی هم که اونم منتقلش کردن ............ من نمیدونم اینا چی میخان از این کاراشون؟؟؟؟؟؟؟؟ خداییش پربیننده ترین تاپیک بود نه سیاسی میشد نه توش بی جنبه بازی . دلیلشم میپرسی نمیگن:w00: حالا اینجا بشه پاتوق بی خوابان مثل همونم شروع شه سلام بچه ها هرکی شب ها بی خوابی به سرش می زنه یه سر به اینجا بزنه تا خوابش بگیره. 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ ای باباااااااا حالا من یه 2 هبته نبودم هاااااااااا ببین چه به روز اینجا اومد 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ یه جا بود که شبا میرفتیم میزدیم تو سر کله ی هم که اونم منتقلش کردن ............من نمیدونم اینا چی میخان از این کاراشون؟؟؟؟؟؟؟؟ خداییش پربیننده ترین تاپیک بود نه سیاسی میشد نه توش بی جنبه بازی . دلیلشم میپرسی نمیگن:w00: پشت سر مرده حرف نزن داداش. گناه داره . 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ کجایی شاهین تیز پرواز که حاجیتو کشتن ........... 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ کجایی شاهین تیز پرواز که حاجیتو کشتن ........... :ws28::ws28: چرا من شمارو نمیشناسم؟؟؟؟؟؟؟؟:ws52: 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ :ws28::ws28:چرا من شمارو نمیشناسم؟؟؟؟؟؟؟؟:ws52: بیخیاللللللل ......... لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ بیخیاللللللل ......... مشکوککمممممممممممم مشکوکمممممممم به توووووووووووووو:ws52::167: لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ :ws28::ws28:چرا من شمارو نمیشناسم؟؟؟؟؟؟؟؟:ws52: حتما نخواستی دیگه. اگه از راهش وارد میشدی حتما میشناختیش. پیام های خصوصی رو برای چی گذاشتن پس. برو تو اون خط. شناختیش به من هم بشناسونش. من هم مشتریشم. 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ حتما نخواستی دیگه. اگه از راهش وارد میشدی حتما میشناختیش. پیام های خصوصی رو برای چی گذاشتن پس. برو تو اون خط. شناختیش به من هم بشناسونش. من هم مشتریشم. واقعا نمیدونم اگه نمیگفتی چه جوری باید این مشکلو حل میکردم حالا بیا با هم کشفش کنیم:w16::w16: 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ واقعا نمیدونم اگه نمیگفتی چه جوری باید این مشکلو حل میکردمحالا بیا با هم کشفش کنیم:w16::w16: فک کنم آرمینه . از من نشنیده بگیر 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ فک کنم آرمینه . از من نشنیده بگیر :banel_smiley_4::banel_smiley_4:اینو که میدونستم دههههههههههههههههه خوب کدوم ارمین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00::w00::w00: لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ حتما نخواستی دیگه. اگه از راهش وارد میشدی حتما میشناختیش. پیام های خصوصی رو برای چی گذاشتن پس. برو تو اون خط. شناختیش به من هم بشناسونش. من هم مشتریشم. واقعا نمیدونم اگه نمیگفتی چه جوری باید این مشکلو حل میکردمحالا بیا با هم کشفش کنیم:w16::w16: کوتاه بیاید بابا ........... من چی گفتم شما چی میگید:w00: لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ کوتاه بیاید بابا ...........من چی گفتم شما چی میگید:w00: همون چیزایی که تو پاتوق میگفتیم لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4::banel_smiley_4:اینو که میدونستم دهههههههههههههههههخوب کدوم ارمین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00::w00::w00: armin.eleman زیاد به پست هم نخوردیم:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ همون چیزایی که تو پاتوق میگفتیم خوب آبجی مهنازه من کو؟؟ میاد منو میزنه هااااااا:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ armin.elemanزیاد به پست هم نخوردیم:banel_smiley_52: حالا چرا میلرزیییییی سمندون به این خوبییییییی ببینششششششش لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ نقطه , سر سطر از اول شروع میکنیم.خوبه؟ یه جا بود که شبا میرفتیم میزدیم تو سر کله ی هم که اونم منتقلش کردن ............ من نمیدونم اینا چی میخان از این کاراشون؟؟؟؟؟؟؟؟ خداییش پربیننده ترین تاپیک بود نه سیاسی میشد نه توش بی جنبه بازی . دلیلشم میپرسی نمیگن:w00: 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ نقطه , سر سطر از اول شروع میکنیم.خوبه؟ یه جا بود که شبا میرفتیم میزدیم تو سر کله ی هم که اونم منتقلش کردن ............ من نمیدونم اینا چی میخان از این کاراشون؟؟؟؟؟؟؟؟ خداییش پربیننده ترین تاپیک بود نه سیاسی میشد نه توش بی جنبه بازی . دلیلشم میپرسی نمیگن:w00: برو صفحه اولو نیگا کن درستش کردم لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ حالا چرا میلرزییییییسمندون به این خوبییییییی ببینششششششش گفتم آبجی مهناز لرزم گرفت:icon_pf (34): تو که ترس نداری لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ فکر کنم 3تا تاپیک در این مورد زده شده پاتوق بی خوابان(شب زنده داران نو اندیشان) نوانديشان خواب زده!!!!!!!! الاچیق از این تاپیک ها میتونید استفاده کنید. این تاپیک قفل شد. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده