*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ خوب فرقاشم بگو دیگه. هر کدومش کجا به درد میخورن و یا اینکه اگه جاهاشون عوض بشه چی میشه. یعنی اونجا که باید لبخند بزنیم اگه یه وقت نیشخند زدیم چی میشه و الی اخر . لبخند یه حالت کاملا کاربردی و مفید برای انواع و اقسام حالات روحیه . . .! تمسخر . . . تاسف . . . جالب بودن . . . جالب نبودن . . . دل نشکوندن و . . .! در واقع هر زمانی میشه از این حالت استفاده کرد . . . .! تبسم جنبه های منفی بالارو نداره . . .! نیشخند جنبه های مثبت لبخند رو نداره . . . ! خنده تمام حنبه های لبخند اعم از مثبت و منفی رو بصورت کاملا شدید داره . . .! 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ لبخند یه حالت کاملا کاربردی و مفید برای انواع و اقسام حالات روحیه . . .! تمسخر . . . تاسف . . . جالب بودن . . . جالب نبودن . . . دل نشکوندن و . . .! در واقع هر زمانی میشه از این حالت استفاده کرد . . . .! تبسم جنبه های منفی بالارو نداره . . .! نیشخند جنبه های مثبت لبخند رو نداره . . . ! خنده تمام حنبه های لبخند اعم از مثبت و منفی رو بصورت کاملا شدید داره . . .! 20 امتیاز گرفتی داداش. مبارکت باشه. همشم درست گفتی ولی از اونجا که نمیخوام این تاپیک رو ترکش کنی نمره تو کم دادم. تا بازم بیای این ورا. لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ 20 امتیاز گرفتی داداش. مبارکت باشه. همشم درست گفتی ولی از اونجا که نمیخوام این تاپیک رو ترکش کنی نمره تو کم دادم. تا بازم بیای این ورا. از لحاظ روانشناسی اصلا روش خوبی نیست :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ از نظر ظاهری تو میزان گشادیه لبه ولی از نظر مفهوم هرکدوم کلی با هم فرق میکنن 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ از لحاظ روانشناسی اصلا روش خوبی نیست :banel_smiley_4: من در نقش روانشناس اینجا نیستم. خودمم . بدون سواد و این حرفا. پروفایلمو یه نیگا بکن. 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ من در نقش روانشناس اینجا نیستم. خودمم . بدون سواد و این حرفا.پروفایلمو یه نیگا بکن. در هر نقشی که باشییییییییی دههههههههههههه با من بحث نکننننننن:w00: 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ در هر نقشی که باشییییییییی دهههههههههههههبا من بحث نکننننننن:w00: موضوع بحث نیست. موضوع آلرژیه. 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ در هر نقشی که باشییییییییی دهههههههههههههبا من بحث نکننننننن:w00: توام که بدتر از سپیده بداخلاقی:w00: موضوع بحث نیست. موضوع آلرژیه. نبینم غمتو ......... 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ توام که بدتر از سپیده بداخلاقی:w00: نبینم غمتو ......... الانه رفته تو دیکشنری دنبال معنی الرژی میگرده که ببینه چی بهش گفتم. 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ توام که بدتر از سپیده بداخلاقی:w00: نبینم غمتو ......... برا سمندون حرف در نیار:167: 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ به عکس زیری توجه کن (ببخشید عکسش تکراری) . . سمت چپی = تبسم ملیح وسطی = لبخند راستی = خنده 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ الانه رفته تو دیکشنری دنبال معنی الرژی میگرده که ببینه چی بهش گفتم. کافر همه را به کیش خود پندارد لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ الانه رفته تو دیکشنری دنبال معنی الرژی میگرده که ببینه چی بهش گفتم. :ws28: برا سمندون حرف در نیار:167: آبجی مهنازو صداش میکنما لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ به عکس زیری توجه کن (ببخشید عکسش تکراری) . . سمت چپی = تبسم ملیح وسطی = لبخند راستی = خنده مثه همیشه با یه تیر سه نشون زدی داداش. مرسی :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ به عکس زیری توجه کن (ببخشید عکسش تکراری) دمت گرممممممممممممممم:ws28::ws28: . . سمت چپی = تبسم ملیح وسطی = لبخند راستی = خنده دمت گرممممممممممممممم:ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ به عکس زیری توجه کن (ببخشید عکسش تکراری) . . سمت چپی = تبسم ملیح وسطی = لبخند راستی = خنده :ws28: میلاد کودوم یکیش هستی؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ :ws28: آبجی مهنازو صداش میکنما برو صدا کن من هستم:167: لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ برو صدا کن من هستم:167: :ws27: میخای رو دستش بلند شی؟؟؟؟:w00: لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ :ws27:میخای رو دستش بلند شی؟؟؟؟:w00: تو به ایناش کار نداشته باش برو بگو بزرگترت بیاد لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ تو به ایناش کار نداشته باش برو بگو بزرگترت بیاد بزرگترا بعد اینکه دو نفر به تفاهم اولیه رسیدن میان و بله برون شروع میشه. شما که هنوز حرفاتونو نزدین؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده