Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ آذر، ۱۳۹۸ اینی که می خوام بگم معنیش این نیست که با یلدا ، نوروز و.... مخالفم و از اونها بدم میاد. از جملاتی مثل " ??9ماه گذشت?? ?بعضیهادلشون شکست? ?بعضیها دل شکوندن? ?خیلیهاعاشق شدن❤ ?وخیلیهاتنها شدن? ?خیلیهاازبینمون رفتن? ?خیلیهابینمون اومدن? ?گریه کردیم? ☺وخندیدیم? ?آرزودارم? ??3ماهی?? ?که درپیش دارید ? ?آغاز روزهایی باشه? ?که آرزوشو دارید? ?و به آرزوهات برسی? ?پول? ?خونه ? ?ماشین? ?عشق و همسر? ?سلامتی? ?و هرچی تو دلته? ا????❤ا به صد یلدا الهی زنده باشی ? انار و سیب و انگور خورده باشی ?? اگر یلدای دیگرمن نباشم ? تو باشی و تو باشی و تو باشی ? ? پیشاپیش یلدات مبارک ??? ???????" این خوشم نمیاد نمیدونم شاید گذر زمان را بهم یاد آوری می کنه ، اینکه یاد میاره یک سال دیگه عمر گذشت و هیچ ، اینکه من نمی تونم مثل بقیه بیخیال خوشی کنم ، اینکه من زمانی خوشم که مشکل بزرگ و اساسی نباشه ؛ اینکه فکر می کنم اینا همش فیلمه ، و اینکه اگر زندگیت روبراه باشه همه روز برات یلدا و عید است. شاید من خیلی سخت میگیرم. در هر صورت "یلدای شما مبارک" و به امید آن روز که بتوانیم هر روز شاد زندگی کنیم و هر روز یلدا را جشن بگیریم 3 لینک به دیدگاه
فکور 352 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ آبان، ۱۳۹۹ در ۱۳۹۸/۹/۲۸ در ۱۴:۲۶، Mohammad-Ali گفته است: اینی که می خوام بگم معنیش این نیست که با یلدا ، نوروز و.... مخالفم و از اونها بدم میاد. از جملاتی مثل " ??9ماه گذشت?? ?بعضیهادلشون شکست? ?بعضیها دل شکوندن? ?خیلیهاعاشق شدن❤ ?وخیلیهاتنها شدن? ?خیلیهاازبینمون رفتن? ?خیلیهابینمون اومدن? ?گریه کردیم? ☺وخندیدیم? ?آرزودارم? ??3ماهی?? ?که درپیش دارید ? ?آغاز روزهایی باشه? ?که آرزوشو دارید? ?و به آرزوهات برسی? ?پول? ?خونه ? ?ماشین? ?عشق و همسر? ?سلامتی? ?و هرچی تو دلته? ا????❤ا به صد یلدا الهی زنده باشی ? انار و سیب و انگور خورده باشی ?? اگر یلدای دیگرمن نباشم ? تو باشی و تو باشی و تو باشی ? ? پیشاپیش یلدات مبارک ??? ???????" این خوشم نمیاد نمیدونم شاید گذر زمان را بهم یاد آوری می کنه ، اینکه یاد میاره یک سال دیگه عمر گذشت و هیچ ، اینکه من نمی تونم مثل بقیه بیخیال خوشی کنم ، اینکه من زمانی خوشم که مشکل بزرگ و اساسی نباشه ؛ اینکه فکر می کنم اینا همش فیلمه ، و اینکه اگر زندگیت روبراه باشه همه روز برات یلدا و عید است. شاید من خیلی سخت میگیرم. در هر صورت "یلدای شما مبارک" و به امید آن روز که بتوانیم هر روز شاد زندگی کنیم و هر روز یلدا را جشن بگیریم نمایش به شتر گفتن زانوت کجه. گفت من کجام درسته که زانوم کج باشه یا نباشه. یه یلدای دیگه هم تو راهه. اوضاع ت فرق کرده ؟ لینک به دیدگاه
فکور 352 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ آذر، ۱۴۰۰ یکسال گذشت و یلدای جدیدی از راه رسید. شادیها خریدنی نیستند ، شادی ها توسط ما ساخته میشن. البته اگه ذهن کج مدار بذاره. اگه نذاری ذهنت اختیارت رو ازت بگیره ، همه ایام شاد ، زندگی میکنی. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده