Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۸ چاپ یازدهم کتاب تکنولوژی کارگاه برق مدرسان شریف که توسط ایوب سعیداوی تألیف شده است و سال 1389 منتشر شده است رو با فرمت PDF در 353 صفحه از لینک زیر می تونید دانلود کنید. فهرست کلی مطالب: فصل اول: سیم پیچی ترانسفورماتورها فصل دوم: موتورهای القایی فصل سوم: بازپیچی سیم پیچی موتورهای سه فاز فصل چهارم: سیم پیچی موتورهای تک فاز فصل پنجم: ماشین های جریان مستقیم و سیم پیچی آنها فصل ششم: کابل و کابل کشی فصل هفتم: حفاظت تجهیزات و نفرات در تأسیسات الکتریکی فصل هشتم: مدارهای فرمان سوالات آزمون سراسری و آزاد 88 و پاسخنامه های آنها منابع و مراجع به دلیل رعایت حقوق مولف، لینک دانلود حذف شد 1 لینک به دیدگاه
Omidnikar@gmail.com 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۹ سلام خوبید ببخشید رمز فایل چیه؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۹ در 22 ساعت قبل، Omidnikar@gmail.com گفته است : سلام خوبید ببخشید رمز فایل چیه؟ سلام. پسورد فایلها: www.noandishaan.com 1 لینک به دیدگاه
semira 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۴۰۰ عرض ادب مهندس جان ، بزرگوار من هرچقدر این پسوورد www.noandishaan..com رو وارد میکنم کتاب تکنولوژی کارگاه رو دانلود نمیکنه لطف میکنید راهنمایی کنید لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۴۰۰ ۲۰ دقیقه قبل، semira گفته است: عرض ادب مهندس جان ، بزرگوار من هرچقدر این پسوورد www.noandishaan..com رو وارد میکنم کتاب تکنولوژی کارگاه رو دانلود نمیکنه لطف میکنید راهنمایی کنید سلام این پسورد که زدین اشتباهه دوتا نقطه داره لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده