Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ من زوج خوشبخت و موفقی را در این دنیا میشناسم که مدتهاست بدون کوچکترین مشکلی، رابطهشان ادامه دارد و هیچوقت هم با هم دعوا و بزنبزن نمیکنند !! یک روز از این زوج موفق سوال کردم : دلیل موفقیت شما در زندگی چیست؟ چرا هیچ وقت با هم دعوا نمیکنید!!؟ آقاهه پاسخ داد: ببین! من و خانمم از روز اول، حد و حدود خودمان را مشخص کردیم و قرار شد خانم بنده، فقط در مورد مسائل جزئی حق اظهار نظر داشته باشه و من هم به عنوان یک آقا، فقط در مورد مسائل کلی نظر بدهم! ! ! ! ! گفتم: چه خوب! آفرین! زندهباد رفیق! تو آبروی همهی ما مردها را خریدهای! من بهت افتخار میکنم . حالا این مسائل جزئی که خانمت در مورد اونها حق اظهارنظر داره، چی هست!!؟ آقاهه گفت: از روز اول قرار شد خانم بنده فقط در مورد مسائل جزئی نظر بده و تصمیم گیرنده باشه مسائل بیاهمیتی مثل این که ما چند تا بچه داشته باشیم، کجا زندگی کنیم، کی خانه بخریم، ماشینمان چی باشهچی بخوریم، چی بپوشیم و با کی رفت و آمد کنیم و... گفتم: اِ ! ! ! ! ! من که رسمن هنگ کردم رفیق ! ! ! ! ! پس اون مسائل کلی که تو در موردش نظر میدی، چی هست!!؟ آقاهه گفت: من فقط در مورد مسائل بوسنی و هرزگوین، نوسانات دلار، قیمت نفت و اوضاع جاری مملکت نظر میدهم!!! 23 لینک به دیدگاه
Behrooz CE 550 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ خیلی جا هاه هاه ها جا خیلی جا جالب بود. تا حالا اینقدر نخندیده بودم:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ خیلی جا هاه هاه ها جا خیلی جا جالب بود.تا حالا اینقدر نخندیده بودم:icon_pf (44): نوش جونت 1 لینک به دیدگاه
Behrooz CE 550 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ نوش جونت مرسی که نوش جونم.. ولی تعجب هم میکنم که ما مجردها داریم از چیزی حرف میزنیم که تاحالا تجربه اش نکردیم/ازدواج/ ماهارو نترسونید ما همه این شرایط رو قبول داریم :w16: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ دمت گرم فروغی:ws28: منم :ws28::ws28: آخ چه خوب میشد این آقایون فقط تو مسایل کلی نظر بدن و به مسایل جزیی ما کاری نداشته باشن 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ اين تاپيکا بد آموزي داره!! :w00::w00: 2 لینک به دیدگاه
ghazal-1 62 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ من زوج خوشبخت و موفقی را در این دنیا میشناسم که مدتهاست بدون کوچکترین مشکلی، رابطهشان ادامه دارد و هیچوقت هم با هم دعوا و بزنبزن نمیکنند !!یک روز از این زوج موفق سوال کردم : دلیل موفقیت شما در زندگی چیست؟ چرا هیچ وقت با هم دعوا نمیکنید!!؟ آقاهه پاسخ داد: ببین! من و خانمم از روز اول، حد و حدود خودمان را مشخص کردیم و قرار شد خانم بنده، فقط در مورد مسائل جزئی حق اظهار نظر داشته باشه و من هم به عنوان یک آقا، فقط در مورد مسائل کلی نظر بدهم! ! ! ! ! گفتم: چه خوب! آفرین! زندهباد رفیق! تو آبروی همهی ما مردها را خریدهای! من بهت افتخار میکنم . حالا این مسائل جزئی که خانمت در مورد اونها حق اظهارنظر داره، چی هست!!؟ آقاهه گفت: از روز اول قرار شد خانم بنده فقط در مورد مسائل جزئی نظر بده و تصمیم گیرنده باشه مسائل بیاهمیتی مثل این که ما چند تا بچه داشته باشیم، کجا زندگی کنیم، کی خانه بخریم، ماشینمان چی باشهچی بخوریم، چی بپوشیم و با کی رفت و آمد کنیم و... گفتم: اِ ! ! ! ! ! من که رسمن هنگ کردم رفیق ! ! ! ! ! پس اون مسائل کلی که تو در موردش نظر میدی، چی هست!!؟ آقاهه گفت: من فقط در مورد مسائل بوسنی و هرزگوین، نوسانات دلار، قیمت نفت و اوضاع جاری مملکت نظر میدهم!!! باسه آقایون همینا خوبه 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ مرسی که نوش جونم..ولی تعجب هم میکنم که ما مجردها داریم از چیزی حرف میزنیم که تاحالا تجربه اش نکردیم/ازدواج/ ماهارو نترسونید ما همه این شرایط رو قبول داریم :w16: نترس رفیق...کافیه یکم به خانوما اعتماد کنید دمت گرم فروغی:ws28: منم :ws28::ws28:آخ چه خوب میشد این آقایون فقط تو مسایل کلی نظر بدن و به مسایل جزیی ما کاری نداشته باشن اين تاپيکا بد آموزي داره!! :w00::w00: داد نزن از کلاس درس استفاده کن باسه آقایون همینا خوبه 3 لینک به دیدگاه
Behrooz CE 550 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چند کم اعتماد کنم خوبه؟ میشه یه کم راهنمایی/؟ 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چند کم اعتماد کنم خوبه؟ میشه یه کم راهنمایی/؟ مسائل جزئی رو به خانومت بسپر و فقط درباره مسائل کلی اظهار نظر کن 2 لینک به دیدگاه
ترنج 209 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ بله خوب!عجب موفقیت چشمگیری !!!و البته عجب خوشبختی عمیقی حسودیم شد! 2 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ :ws28: وای وای دلم :ws28: یادم باشه روز خواستگاری حتما اینو مد نظر داشته باشم :ws28: 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ من زوج خوشبخت و موفقی را در این دنیا میشناسم که مدتهاست بدون کوچکترین مشکلی، رابطهشان ادامه دارد و هیچوقت هم با هم دعوا و بزنبزن نمیکنند !!یک روز از این زوج موفق سوال کردم : دلیل موفقیت شما در زندگی چیست؟ چرا هیچ وقت با هم دعوا نمیکنید!!؟ آقاهه پاسخ داد: ببین! من و خانمم از روز اول، حد و حدود خودمان را مشخص کردیم و قرار شد خانم بنده، فقط در مورد مسائل جزئی حق اظهار نظر داشته باشه و من هم به عنوان یک آقا، فقط در مورد مسائل کلی نظر بدهم! ! ! ! ! گفتم: چه خوب! آفرین! زندهباد رفیق! تو آبروی همهی ما مردها را خریدهای! من بهت افتخار میکنم . حالا این مسائل جزئی که خانمت در مورد اونها حق اظهارنظر داره، چی هست!!؟ آقاهه گفت: از روز اول قرار شد خانم بنده فقط در مورد مسائل جزئی نظر بده و تصمیم گیرنده باشه مسائل بیاهمیتی مثل این که ما چند تا بچه داشته باشیم، کجا زندگی کنیم، کی خانه بخریم، ماشینمان چی باشهچی بخوریم، چی بپوشیم و با کی رفت و آمد کنیم و... گفتم: اِ ! ! ! ! ! من که رسمن هنگ کردم رفیق ! ! ! ! ! پس اون مسائل کلی که تو در موردش نظر میدی، چی هست!!؟ آقاهه گفت: من فقط در مورد مسائل بوسنی و هرزگوین، نوسانات دلار، قیمت نفت و اوضاع جاری مملکت نظر میدهم!!! ایول، خیلی باحال بود خانوما خیلی دوس دارن که این مطلب همیشه و همه جا صادق باشه، ولی حیف که نیست ...:ws3::ws28: 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ من زوج خوشبخت و موفقی را در این دنیا میشناسم که مدتهاست بدون کوچکترین مشکلی، رابطهشان ادامه دارد و هیچوقت هم با هم دعوا و بزنبزن نمیکنند !!یک روز از این زوج موفق سوال کردم : دلیل موفقیت شما در زندگی چیست؟ چرا هیچ وقت با هم دعوا نمیکنید!!؟ آقاهه پاسخ داد: ببین! من و خانمم از روز اول، حد و حدود خودمان را مشخص کردیم و قرار شد خانم بنده، فقط در مورد مسائل جزئی حق اظهار نظر داشته باشه و من هم به عنوان یک آقا، فقط در مورد مسائل کلی نظر بدهم! ! ! ! ! گفتم: چه خوب! آفرین! زندهباد رفیق! تو آبروی همهی ما مردها را خریدهای! من بهت افتخار میکنم . حالا این مسائل جزئی که خانمت در مورد اونها حق اظهارنظر داره، چی هست!!؟ آقاهه گفت: از روز اول قرار شد خانم بنده فقط در مورد مسائل جزئی نظر بده و تصمیم گیرنده باشه مسائل بیاهمیتی مثل این که ما چند تا بچه داشته باشیم، کجا زندگی کنیم، کی خانه بخریم، ماشینمان چی باشهچی بخوریم، چی بپوشیم و با کی رفت و آمد کنیم و... گفتم: اِ ! ! ! ! ! من که رسمن هنگ کردم رفیق ! ! ! ! ! پس اون مسائل کلی که تو در موردش نظر میدی، چی هست!!؟ آقاهه گفت: من فقط در مورد مسائل بوسنی و هرزگوین، نوسانات دلار، قیمت نفت و اوضاع جاری مملکت نظر میدهم!!![/quot به این میگن تفاهم خوش به حال زنه با این شوهر خوبش 2 لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ خیلی جا هاه هاه ها جا خیلی جا جالب بود.تا حالا اینقدر نخندیده بودم:icon_pf (44): اصلا هم جالب نبود.اااااااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده