Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 25 شهریور، 2010 من زوج خوشبخت و موفقی را در این دنیا میشناسم که مدتهاست بدون کوچکترین مشکلی، رابطهشان ادامه دارد و هیچوقت هم با هم دعوا و بزنبزن نمیکنند !! یک روز از این زوج موفق سوال کردم : دلیل موفقیت شما در زندگی چیست؟ چرا هیچ وقت با هم دعوا نمیکنید!!؟ آقاهه پاسخ داد: ببین! من و خانمم از روز اول، حد و حدود خودمان را مشخص کردیم و قرار شد خانم بنده، فقط در مورد مسائل جزئی حق اظهار نظر داشته باشه و من هم به عنوان یک آقا، فقط در مورد مسائل کلی نظر بدهم! ! ! ! ! گفتم: چه خوب! آفرین! زندهباد رفیق! تو آبروی همهی ما مردها را خریدهای! من بهت افتخار میکنم . حالا این مسائل جزئی که خانمت در مورد اونها حق اظهارنظر داره، چی هست!!؟ آقاهه گفت: از روز اول قرار شد خانم بنده فقط در مورد مسائل جزئی نظر بده و تصمیم گیرنده باشه مسائل بیاهمیتی مثل این که ما چند تا بچه داشته باشیم، کجا زندگی کنیم، کی خانه بخریم، ماشینمان چی باشهچی بخوریم، چی بپوشیم و با کی رفت و آمد کنیم و... گفتم: اِ ! ! ! ! ! من که رسمن هنگ کردم رفیق ! ! ! ! ! پس اون مسائل کلی که تو در موردش نظر میدی، چی هست!!؟ آقاهه گفت: من فقط در مورد مسائل بوسنی و هرزگوین، نوسانات دلار، قیمت نفت و اوضاع جاری مملکت نظر میدهم!!! 23
Behrooz CE 550 ارسال شده در 25 شهریور، 2010 خیلی جا هاه هاه ها جا خیلی جا جالب بود. تا حالا اینقدر نخندیده بودم:icon_pf (44): 1
Fo.Roo.GH 24356 مالک ارسال شده در 25 شهریور، 2010 خیلی جا هاه هاه ها جا خیلی جا جالب بود.تا حالا اینقدر نخندیده بودم:icon_pf (44): نوش جونت 1
Behrooz CE 550 ارسال شده در 25 شهریور، 2010 نوش جونت مرسی که نوش جونم.. ولی تعجب هم میکنم که ما مجردها داریم از چیزی حرف میزنیم که تاحالا تجربه اش نکردیم/ازدواج/ ماهارو نترسونید ما همه این شرایط رو قبول داریم :w16: 1
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 25 شهریور، 2010 دمت گرم فروغی:ws28: منم :ws28::ws28: آخ چه خوب میشد این آقایون فقط تو مسایل کلی نظر بدن و به مسایل جزیی ما کاری نداشته باشن 3
ghazal-1 62 ارسال شده در 25 شهریور، 2010 من زوج خوشبخت و موفقی را در این دنیا میشناسم که مدتهاست بدون کوچکترین مشکلی، رابطهشان ادامه دارد و هیچوقت هم با هم دعوا و بزنبزن نمیکنند !!یک روز از این زوج موفق سوال کردم : دلیل موفقیت شما در زندگی چیست؟ چرا هیچ وقت با هم دعوا نمیکنید!!؟ آقاهه پاسخ داد: ببین! من و خانمم از روز اول، حد و حدود خودمان را مشخص کردیم و قرار شد خانم بنده، فقط در مورد مسائل جزئی حق اظهار نظر داشته باشه و من هم به عنوان یک آقا، فقط در مورد مسائل کلی نظر بدهم! ! ! ! ! گفتم: چه خوب! آفرین! زندهباد رفیق! تو آبروی همهی ما مردها را خریدهای! من بهت افتخار میکنم . حالا این مسائل جزئی که خانمت در مورد اونها حق اظهارنظر داره، چی هست!!؟ آقاهه گفت: از روز اول قرار شد خانم بنده فقط در مورد مسائل جزئی نظر بده و تصمیم گیرنده باشه مسائل بیاهمیتی مثل این که ما چند تا بچه داشته باشیم، کجا زندگی کنیم، کی خانه بخریم، ماشینمان چی باشهچی بخوریم، چی بپوشیم و با کی رفت و آمد کنیم و... گفتم: اِ ! ! ! ! ! من که رسمن هنگ کردم رفیق ! ! ! ! ! پس اون مسائل کلی که تو در موردش نظر میدی، چی هست!!؟ آقاهه گفت: من فقط در مورد مسائل بوسنی و هرزگوین، نوسانات دلار، قیمت نفت و اوضاع جاری مملکت نظر میدهم!!! باسه آقایون همینا خوبه 1
Fo.Roo.GH 24356 مالک ارسال شده در 25 شهریور، 2010 مرسی که نوش جونم..ولی تعجب هم میکنم که ما مجردها داریم از چیزی حرف میزنیم که تاحالا تجربه اش نکردیم/ازدواج/ ماهارو نترسونید ما همه این شرایط رو قبول داریم :w16: نترس رفیق...کافیه یکم به خانوما اعتماد کنید دمت گرم فروغی:ws28: منم :ws28::ws28:آخ چه خوب میشد این آقایون فقط تو مسایل کلی نظر بدن و به مسایل جزیی ما کاری نداشته باشن اين تاپيکا بد آموزي داره!! :w00::w00: داد نزن از کلاس درس استفاده کن باسه آقایون همینا خوبه 3
Behrooz CE 550 ارسال شده در 27 شهریور، 2010 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چند کم اعتماد کنم خوبه؟ میشه یه کم راهنمایی/؟ 1
Fo.Roo.GH 24356 مالک ارسال شده در 27 شهریور، 2010 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چند کم اعتماد کنم خوبه؟ میشه یه کم راهنمایی/؟ مسائل جزئی رو به خانومت بسپر و فقط درباره مسائل کلی اظهار نظر کن 2
ترنج 209 ارسال شده در 27 شهریور، 2010 بله خوب!عجب موفقیت چشمگیری !!!و البته عجب خوشبختی عمیقی حسودیم شد! 2
abie bicaran 2325 ارسال شده در 27 شهریور، 2010 :ws28: وای وای دلم :ws28: یادم باشه روز خواستگاری حتما اینو مد نظر داشته باشم :ws28: 3
Artaria 13629 ارسال شده در 27 شهریور، 2010 من زوج خوشبخت و موفقی را در این دنیا میشناسم که مدتهاست بدون کوچکترین مشکلی، رابطهشان ادامه دارد و هیچوقت هم با هم دعوا و بزنبزن نمیکنند !!یک روز از این زوج موفق سوال کردم : دلیل موفقیت شما در زندگی چیست؟ چرا هیچ وقت با هم دعوا نمیکنید!!؟ آقاهه پاسخ داد: ببین! من و خانمم از روز اول، حد و حدود خودمان را مشخص کردیم و قرار شد خانم بنده، فقط در مورد مسائل جزئی حق اظهار نظر داشته باشه و من هم به عنوان یک آقا، فقط در مورد مسائل کلی نظر بدهم! ! ! ! ! گفتم: چه خوب! آفرین! زندهباد رفیق! تو آبروی همهی ما مردها را خریدهای! من بهت افتخار میکنم . حالا این مسائل جزئی که خانمت در مورد اونها حق اظهارنظر داره، چی هست!!؟ آقاهه گفت: از روز اول قرار شد خانم بنده فقط در مورد مسائل جزئی نظر بده و تصمیم گیرنده باشه مسائل بیاهمیتی مثل این که ما چند تا بچه داشته باشیم، کجا زندگی کنیم، کی خانه بخریم، ماشینمان چی باشهچی بخوریم، چی بپوشیم و با کی رفت و آمد کنیم و... گفتم: اِ ! ! ! ! ! من که رسمن هنگ کردم رفیق ! ! ! ! ! پس اون مسائل کلی که تو در موردش نظر میدی، چی هست!!؟ آقاهه گفت: من فقط در مورد مسائل بوسنی و هرزگوین، نوسانات دلار، قیمت نفت و اوضاع جاری مملکت نظر میدهم!!! ایول، خیلی باحال بود خانوما خیلی دوس دارن که این مطلب همیشه و همه جا صادق باشه، ولی حیف که نیست ...:ws3::ws28: 1
تینا 15116 ارسال شده در 27 شهریور، 2010 من زوج خوشبخت و موفقی را در این دنیا میشناسم که مدتهاست بدون کوچکترین مشکلی، رابطهشان ادامه دارد و هیچوقت هم با هم دعوا و بزنبزن نمیکنند !!یک روز از این زوج موفق سوال کردم : دلیل موفقیت شما در زندگی چیست؟ چرا هیچ وقت با هم دعوا نمیکنید!!؟ آقاهه پاسخ داد: ببین! من و خانمم از روز اول، حد و حدود خودمان را مشخص کردیم و قرار شد خانم بنده، فقط در مورد مسائل جزئی حق اظهار نظر داشته باشه و من هم به عنوان یک آقا، فقط در مورد مسائل کلی نظر بدهم! ! ! ! ! گفتم: چه خوب! آفرین! زندهباد رفیق! تو آبروی همهی ما مردها را خریدهای! من بهت افتخار میکنم . حالا این مسائل جزئی که خانمت در مورد اونها حق اظهارنظر داره، چی هست!!؟ آقاهه گفت: از روز اول قرار شد خانم بنده فقط در مورد مسائل جزئی نظر بده و تصمیم گیرنده باشه مسائل بیاهمیتی مثل این که ما چند تا بچه داشته باشیم، کجا زندگی کنیم، کی خانه بخریم، ماشینمان چی باشهچی بخوریم، چی بپوشیم و با کی رفت و آمد کنیم و... گفتم: اِ ! ! ! ! ! من که رسمن هنگ کردم رفیق ! ! ! ! ! پس اون مسائل کلی که تو در موردش نظر میدی، چی هست!!؟ آقاهه گفت: من فقط در مورد مسائل بوسنی و هرزگوین، نوسانات دلار، قیمت نفت و اوضاع جاری مملکت نظر میدهم!!![/quot به این میگن تفاهم خوش به حال زنه با این شوهر خوبش 2
pasargadparisa 221 ارسال شده در 28 شهریور، 2010 خیلی جا هاه هاه ها جا خیلی جا جالب بود.تا حالا اینقدر نخندیده بودم:icon_pf (44): اصلا هم جالب نبود.اااااااااااااااااااااااا 1
ارسال های توصیه شده