masoudtah 716 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۶ سلام به همگی مهندسین من نیاز به پلان های طبقات یا سایت پلان یک دانشگاه خارجی دارم کسی میتونه کمکم کنه یا سایتی معرفی کنه؟ باتشکر 1 لینک به دیدگاه
dokhtarememar 53 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۶ سلام کسی طراحی المان داره فرق نمیکنه چ المانی لطفااا خیلی سختگیره استاد المان میخواد خوب لطفا??? 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۶ من المان های دستی(اسکیس های خودم) رو دارم چی مد نظرته دقیقا؟ اینو ببین 2 لینک به دیدگاه
reyhane_rr 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۷ سلام دوستان نقشه كدي يا جي اي اس لواسان رو ميخواستم كسي داره(حتي فروشي)؟ لینک به دیدگاه
payam.p74 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۸ در در 19 اسفند 1391 در 00:03، +پویا گفته است : اینم یه نقشه معماری و تاسیسات مکانیکی و الکتریکی که گفته بودم!!!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چرا دانلود نمیشه دوست عزیز، من خیلی ب این نقشه ها نیاز دارم لینک به دیدگاه
hassannak@yahoo.com 1 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۸ با سلام خدمت اساتید من با gps حرفه ای محدوده ای را برداشت کردم که شامل 3000 نقطه میباشد .. حال میخاهم در اتوکد پلیگون رسم کنم خواستم بدونم دستوری جهت اتصال نقاط به یکدیگر با خط هست که همه ی نقاط را بر اساس شماره ای که دارن به یکدیگر متصل کنه با تشکر 1 لینک به دیدگاه
N_j1375 1 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۸ سلام. کسی مدل سه بعدی خانه قزوینی ها اصفهان رو نداره؟؟ ???? 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۹ در در 27 فروردین 1399 در 21:52، bluebloom گفته است : . . بله؟!!!!!!!!!!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده