memmar 6829 ارسال شده در 11 اسفند، 2013 دوستان راجع به سبک خراسانی یک پروژه میخواستم کسی راجع به این موضوع کار کرده؟؟؟؟:w58: http://www.noandishaan.com/forums/thread104897.html http://www.noandishaan.com/forums/thread1210.html اینا شاید به دردتون بخوره 4
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 11 اسفند، 2013 سلام بچه ها کسی نمونه واسه مجتمع مسکونی که منحنی کار شده باشه داره؟ سلام تونستم براتون دو نمونه پیدا کنم : نمونه 1 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6
memmar 6829 ارسال شده در 12 اسفند، 2013 بچه ها واسه نمونه سایت پلان خوب دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ توگوگل سرچ کنید یه سری هست ولی بستگی به کاربری و موقعیت زمینتون داره که بشه نمونه های مشابه معرفی کرد 4
memmar 6829 ارسال شده در 12 اسفند، 2013 تو سرچ نیاورد پلانمون مستطیلیه نمونه هایی از سرچ گوگل امیدوارم به کارتون بیادونمونه مناسبو پیدا کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 12 اسفند، 2013 به اینجا هم سر بزنید 3 تا فایل برای دانلود قرار دادن شاید مفید باشه : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
nice-arch 469 ارسال شده در 13 اسفند، 2013 سلام بچه ها کسی نمونه خارجی برای خانه شعر که برای شاعر خاصی ساخته شده باشه نداره؟ 1
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 13 اسفند، 2013 سلامبچه ها کسی نمونه خارجی برای خانه شعر که برای شاعر خاصی ساخته شده باشه نداره؟ سلام خیلی سرچ کردم ولی چیزی با عنوان خانه شعر نتونستم پیدا کنم اما دو نمونه نزدیک پیدا کردم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام امیدورام کمک کنه 6
nice-arch 469 ارسال شده در 13 اسفند، 2013 سلام خیلی سرچ کردم ولی چیزی با عنوان خانه شعر نتونستم پیدا کنم اما دو نمونه نزدیک پیدا کردم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام امیدورام کمک کنه اینا رو دیدم باز هم خیلی ممنون از حسن نیت و توجهتون 3
delnia h 29 ارسال شده در 13 اسفند، 2013 سلام ... دوستان یه سری اطلاعات و برنامه فیزیکی طراحی داخلی سالن زیبایی و اتلیه عکاسی می خواستم ... کسی می تونه کمکم کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :sorry: 1
memmar 6829 ارسال شده در 13 اسفند، 2013 سلام ...دوستان یه سری اطلاعات و برنامه فیزیکی طراحی داخلی سالن زیبایی و اتلیه عکاسی می خواستم ... کسی می تونه کمکم کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :sorry: سلام فارسی که فروشی دیدم تونت اینا به لاتینه شاید به دردتون بخوره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ولی درکل معمولا این موضوعات رو خودتون دربیارید سریعتر راه میفته کارتون........ریزفضاهاشودربیارید با توجه به مساحت ها ونویفرت و...راحت کارتون رو جلو ببرید 4
delnia h 29 ارسال شده در 13 اسفند، 2013 ممنونم مرسییییییی ... اره فک کنم باید همین کارو بکنم ممنوووووون 4
delaaaram 47 ارسال شده در 14 اسفند، 2013 این یه نمونه توریستی تفریحیه امیدوارم به دردتون بخوره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6
ZAHRA-P 19 ارسال شده در 15 اسفند، 2013 سلام زهرا جان نمونه 1 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام موفق باشی دوستم مرسی دوست عزیز 5
?., 1265 ارسال شده در 16 اسفند، 2013 سلام.دوستان در مورد معماری پست مدرن مقاله ای دارین؟:ws52::ws52::ws52: 2
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 16 اسفند، 2013 سلام.دوستان در مورد معماری پست مدرن مقاله ای دارین؟:ws52::ws52::ws52: در تالار چند تاپیک با این عنوان داشتیم ، از قسمت بالای انجمن سمت چپ میتونید عنوان مورد نظر رو سرچ بفرمائید : [h=1]شباهت ها و تفاوت هاي معماري مدرن و پست مدرن[/h] [h=1]مقاله پست مدرنیسم و هنر پست مدرن[/h] [h=1]مفهوم پست مدرن طراحی شهری[/h] [h=1]پست مدرنیسم[/h] 4
amir-ghahghei 12 ارسال شده در 16 اسفند، 2013 salam ... kasi az bacheha hast proje Clinik ghalb dashte bashe? 2
memmar 6829 ارسال شده در 16 اسفند، 2013 salam ... kasi az bacheha hast proje Clinik ghalb dashte bashe? سلام دوست عزیز خوش اومدید لطفا طبق قوانین انجمن فارسی تایپ کنید این اطلاعات هست یکی پیدا کردم نمیدونم به دردتون میخوره یانه اما معمولا این موضوعات با پسوند با ضوابط باید طراحی بشه ببنید به کارتون میاد http://www.noandishaan.com/forums/thread46795.html برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
ارسالهای توصیه شده