saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۸ طرز تهیه شامی کباب لرستان شامی کباب از غذاهای اصیل خرم آباد می باشد که طرفداران بسیاری دارد و یک غذای نسبتا ترش و خوشمزه است . شومی کوو لری شامل دو قسمت شامی و محلولی از مواد مختلف است . طرز تهیه شامی کباب رب انار نصف لیوان سبزی شامی ربع کیلو آرد نخودچی دو قاشق غذا خوری گوشت چرخ کرده ربع کیلو پیاز دو عدد گردو چرخ کرده یک لیوان یک عدد تخم مرغ نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم ابتدا پیاز داغ درست کرده و بعد کمی زردچوبه اضافه می کنم سپس مقداری از گردوی چرخ کرده و رب انار را به پیاز داغ اضافه می کنیم اندازه یک و نیم لیوان آب به مواد اضافه می کنیم و زیر اجاق را کم کرده می گذاریم تا روغن گردو در بیاید و سپس در ظرفی جداگانه گوشت چرخ کرده – مقداری گردوی چرخ کرده – سبزی شامی – یک عدد تخم مرغ – یک عدد پیاز رنده شده -نمک و فلفل و زرد چوبه – و مقدار دو قاشق غذا خوری آرد نخود چی را به موارد اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم و سپس گوشت های شامی را گرد گرد در آورد و در روغن سرخ می کنیم در آخر گوشت ها را به آب شامی که از قبل درست کردیم می ریزیم و می گذاریم به مقدار نیم ساعت با حرارت کم جا بیافتد چون این غذا به خاطر رب انار ترش است در آخر به میزان دلخواه و ذایقه شما شکر به مواد اضافه می کنیم 1 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده