saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۸ جگروز تنها باید اهل لرستان باشید که بدانید این غذا چه طعم و مزهای دارد این نوع کباب محبوبترین غذا میان اهالی لرستان است جگر:1 کیلوگرم وز:به میزان لازم (پرده نازکی روی سیرابی گوسفند یا گوساله) گوجه:به میزان لازم نمک:به میزان لازم ......................................................................................... ۱.ابتدا جگر را پاك كرده و می شوییم و به اندازه دلخواه خرد كرده و در صافی می ریزیم تا آب آن كاملاً برود. ۲.وز گوسفند را هم با آب نیم گرم می شوییم و مثل لباس كه روی بند پهن می كنیم روی یك سینی پهن می كنیم تا آب آن برود. بعد وز را به اندازه مربع های متوسط برش می دهیم ۳.در وسط هر وز یك عدد جگر قرار می دهیم و رول می كنیم. ۴.سپس به سیخ كشیده و كمی هم نمك روی آن می پاشیم. سیخ های جگر را روی آتش تند كباب می كنیم. جگروز 1) وز یك لایه چربی است. زمانی كه گوسفند را ذبح می كنند می توان آن را از شكم گوسفند بیرون آورد. وز دقیقاً در شكم گوسفند هم به دور جگر پیچیده شده است. 2)در صورت تمایل مقداری گوجه هم كباب كرده و با جگروز میل كنید. 3)این غذا جزو غ ذاهای سنتی لرستان است. توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده