Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۷ سلام یه فردی هست میگه قبض برق،آب،تلفن،شهرداری و.... رابه من بدین پرداخت کنم ولی شما از مبلغ خود قبض کمتر به من بدین مثلا قبض برقی 200.000 تومان هست ایشون دویست تومان را پرداخت میکنه ولی از شخص 170.000 تومان میگیره . قبض رانگاه کردم با رسید همخوانی داشت . رسید هم مال سداد است. مگه همچین چیزی میشه ؟ فرض این سی تومان مال کیه که تخفیف میده؟ نگاه مثلا همین سی تومان یعنی از ما دارن بیشتر میگیرن؟ چرا مال همه را اینکار نمی کنند تا مردم هم اینقد تو فشار نباشن؟ 1 لینک به دیدگاه
فکور 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۷ در 5 ساعت قبل، Mohammad-Ali گفته است : سلام یه فردی هست میگه قبض برق،آب،تلفن،شهرداری و.... رابه من بدین پرداخت کنم ولی شما از مبلغ خود قبض کمتر به من بدین مثلا قبض برقی 200.000 تومان هست ایشون دویست تومان را پرداخت میکنه ولی از شخص 170.000 تومان میگیره . قبض رانگاه کردم با رسید همخوانی داشت . رسید هم مال سداد است. مگه همچین چیزی میشه ؟ فرض این سی تومان مال کیه که تخفیف میده؟ نگاه مثلا همین سی تومان یعنی از ما دارن بیشتر میگیرن؟ چرا مال همه را اینکار نمی کنند تا مردم هم اینقد تو فشار نباشن؟ محمد جان ،به این چیزا فکر نکن موهات برفی میشه ها. ببین کی گفتم. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۷ در در 29 مهر 1397 در 12:30، فکور گفته است : محمد جان ،به این چیزا فکر نکن موهات برفی میشه ها. ببین کی گفتم. فکور بد جوری توش گیر کردم آخه چه طوری این طوری میشه؟ 1 لینک به دیدگاه
فکور 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۷ در در 1 آبان 1397 در 12:13، Mohammad-Ali گفته است : فکور بد جوری توش گیر کردم آخه چه طوری این طوری میشه؟ به این چیزا عادت دارم. هر اتفاقی که اینجا بیفته ،عادی و معمولی تر از معموله. چیزی که اینجا گیر نمیاد ،اتفاق مثبت و کار صحیح و رفتار انسانی است. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده