afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ سعی كنید در تهیه این سالاد، برای طعم بهتر از آب لیموی تازه و اگر در دسترس نبود، از سركه بالزامیك استفاده كنید. مقدار تهیه: برای 4 نفر كل زمان تهیه: 1.5 ساعت مواد لازم: جوانه گندم: یك پیمانه لوبیا سبز: نصف پیمانه ذرت نیمپز شده: نصف پیمانه پیازچه: 6 عدد گوجه فرنگی كوچك: 4 عدد گردوی خرد شده: 2 قاشق غذاخوری زیتون سبز: نصف پیمانه، هسته آنها درآورده شود. جعفری تازه: 2 قاشق غذاخوری، خرد شود. آب لیموی تازه: 4- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری سبزیجات خشك معطر: یك قاشق غذاخوری نمك و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه: • ابتدا لوبیا سبز و ذرتها را با مقداری نمك جوشانده و بپزید، سپس آنها را از آب بیرون آورده و بگذارید خنك شوند. • جعفری، گردو، گوجه فرنگی و پیازچهها را خرد كنید و ذرت، لوبیا سبز، زیتون و جوانه گندم را به آنها اضافه كنید. • نمك، فلفل، پودر سبزیجات معطر، آب لیمو و روغن زیتون را به مخلوط فوق اضافه كنید و خوب هم بزنید. • سالاد را در ظرف مورد نظر ریخته و قبل از سرو، یك ساعت آن را در یخچال خنك كنید. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده