رفتن به مطلب

سالاد جوانه گندم؛ سرشار از ویتامین


ارسال های توصیه شده

سعی كنید در تهیه این سالاد،‌ برای طعم بهتر از آب لیموی تازه و اگر در دسترس نبود، از سركه بالزامیك استفاده كنید.

 

مقدار تهیه: برای 4 نفر كل زمان تهیه: 1.5 ساعت

مواد لازم:

جوانه گندم: یك پیمانه

لوبیا سبز: نصف پیمانه

ذرت نیم‌پز شده:‌ نصف پیمانه

پیازچه: 6 عدد

گوجه فرنگی كوچك: 4 عدد

گردوی خرد شده: ‌2 قاشق غذاخوری

زیتون سبز: نصف پیمانه، هسته آن‌ها درآورده شود.

جعفری تازه: 2 قاشق غذاخوری،‌ خرد شود.

آب لیموی تازه: 4- 2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

سبزی‌جات خشك معطر: یك قاشق غذاخوری

نمك و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

• ابتدا لوبیا سبز و ذرت‌ها را با مقداری نمك جوشانده و بپزید،‌ سپس آن‌ها را از آب بیرون آورده و بگذارید خنك شوند.

• جعفری،‌ گردو، گوجه فرنگی و پیازچه‌ها را خرد كنید و ذرت، لوبیا سبز، زیتون و جوانه گندم را به آن‌ها اضافه كنید.

• نمك،‌ فلفل، پودر سبزی‌جات معطر، آب لیمو و روغن زیتون را به مخلوط فوق اضافه كنید و خوب هم بزنید.

• سالاد را در ظرف مورد نظر ریخته و قبل از سرو، یك ساعت آن را در یخچال خنك كنید.

  • Like 1
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...