fatyjo0on 1963 ارسال شده در 8 مرداد، 2013 توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
fatyjo0on 1963 ارسال شده در 8 مرداد، 2013 تا به حال دقت کردید ؟ هیچ کس به سکوت آدم نمی رسه ! همه منتظرن که به فریاد آدم برسن ! اینگونه نیست لحظه ای تأمل کن ؟! من خدایی دارم ... که از سکوتم ، که از هزاران فریاد شیوا تر است تمام حرفهای ناگفته ام را می خواند...
fatyjo0on 1963 ارسال شده در 7 مهر، 2013 ناخدا آیا به واقع ناخداست یا که شخصی بی دل و با اتکاست من که می گویم او خودش با اعتماد می رود سوی دیارش شاد شاد گفته سلطانش به گوشش یک کلام من کنم دریای جوشان رام رام پس تو در دریای این دنیا بمان با توکل بر خدا کشتی بران چون که هر کس باشدش یزدان یکتا رهنما می رهد او ز هر طوفان گرداب و بلا
fatyjo0on 1963 ارسال شده در 27 مهر، 2013 اینکه به این شبا اعتقاد دارمو دوست دارم... اینکه العفو میگم...اینکه الغوس میگم .....اینکه حاجتامو لیست می کنم واسه امشب..... اینکه قرآن به سر می گیرم... امشب پر از انرژیه دعاتون می کنم...اگه لایق دونستید دعام کنید
fatyjo0on 1963 ارسال شده در 27 مهر، 2013 اینکه به این شبا اعتقاد دارمو دوست دارم... اینکه العفو میگم...اینکه الغوس میگم .....اینکه حاجتامو لیست می کنم واسه امشب..... اینکه قرآن به سر می گیرم... امشب پر از انرژیه دعاتون می کنم...اگه لایق دونستید دعام کنید
fatyjo0on 1963 ارسال شده در 31 مهر، 2013 تو که آهسته می خوانی دعایت را میان ربنای سبز دستانت ، دعایم کن.:5c6ipag2mnshmsf5ju3
fatyjo0on 1963 ارسال شده در 18 مهر، 2014 آخی اینا رو پارسال گذاشته بودم... اومدم بگم همچنان دعاگویتان هستم... اگه لایق دونستید شمام آرزوهامو آرزو کنید امشبم به عشق قرآن به سر گذاشتن بیدار می مونم... عاشق انرژی این شبهام... بازم آرزوهامو لیست کردم به امید اجابت... بازم کوله بار گناهامو به دوش کشیدم واسه امشب ... باشد که لایق عفوش شویم التماس دعا دوستان
rozegar 204 مالک ارسال شده در 3 دی، 2014 انشاالاه که به ارزوهات برسی من برای ارزوهات هم ارزو میکنم هم دعا خدا خیلی بزرگه ودر بزرگی خدا هیچگونه شکی نیست شیطان با اینکه از درگاه خداوند رونده شوده ولی بازهم به رحمت وبخشش خدا ایمان داره ومنتظر روزی هست که خدا شیطان رو ببخشه پس خدا بزرگه بخشش و رحمتش شامل حال همه بندها میشه خدا خودش گره از مشکلات همه بندهاش باز کنه وبه همه بندهاش به اندازه دلشون بده هرچیزی رو خواست به بنده اش بده اول لیاقتش رو بده فاطی برایت بهترین ها رو ارزو میکنم موفق باشی
ارسال های توصیه شده