fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ خیلی خیلی دپرس- افسردگی شدید-اعصاب داغون-کتابای نخونده-مباحث نامفهوم-جزوه های باز نکرده-نزدیکی کنکور و از همه بدتر استرس قبول نشدن و آینده ی مبهم..... به معنای واقعی کلمه داغونم!!! اعصابم ندارم لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ خودم آروم نشون می دم... به رو خودم نمیارم... خودم مشغول می کنم!!!!!!!! ولی خودم که نمی تونم گول بزنم......... لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ :icon_pf (34):می خوام خوب باشه... ولی خوب نیست لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ نفس عمیق:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ :icon_pf (34):از خواب پریدم....... استرس لعنتی!!!!!!!! لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ گند بزنه سنجشو... نمی شد بعد از مسافرت ما نتیجه ها رو بزنن.......فردا داریم میریم مسافرت........با چه روحیه ای برم:4564: لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ گلومو رها کن تو ای هق هق من چرا ی....ز....د!!!! لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۲ دوستانمان را خوب نگاه کنیم... زیرا که مرگ لحظه ای شده است. لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۲ خواب بدی دیده ام کجاست یوسف یعقوب تعبیرش کند.. بدتر از تلخ شاید هم کابوس.. پاییز در خوابم بهار را رنگ زردی زد.. بیدار شو قرن هاست یوسف پیامبر قصه شده.. باید جعل کنم خوابم را.. اما چه سود زود تعبیر میشوند خواب های بد.. باید راه بروم هرزگی می کنند افکارم شاید کثیف میگذرد عمر توی ذوق میزند زردی زندگی .. آب نیست خشک شده مزرعه و کال مانده اند آرزوهایم ... به گمانم من بی خبرم مدتهاست تعبیرشده خوابم.. فصل خشکسالی ست رویاها خشک مانده اند.. منتظر میمانم خواب خوشی ببینم .. (پسر زاگرس) لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده