fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ بغض هایم را به آسمان سپردم............ خدا به خیر کند باران امشب را............. لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ روز بعد کنکور گوشش دادم.... خیلی باهاش گریه کردم گذاشتم تو پروفایلم تا یادم نره کنکورو!!! می خوام جبران کنم نگاهم کن که من رو به سقوطم نه این من نيست ، منی که رو به روتم بذار همه ببینن آسمونم بی فروغه بذار مردم بدونن که ستارشون دروغه یه کاری کن ، یه کاری کن ، نگو سهم من این بوده نذار از هم بپاشم من ، از این تکرار بیهوده یه کاری کن ، یه کاری کن که می ترسم از این آوار یه کاری کن اگه دستات هنوزم ناجیه ، ای یار این منم پر شکسته ، خسته ی خسته از خودم بیزار و پر و بال شکسته ببین اسیر بن بست جنونم نمی تونم ، نمی تونم که من این جا بمونم لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این روزها حالم همچون دایره ای می ماند که هیچ گوشه ای برایش دنج نیست. لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گاهـــﮯ... حجم ِ בلتنگـﮯ ـهايَـ م آنقدر زيــآد مـﮯ شـوב ڪــﮧ دنيــا با تمامـ ِ وسعتش برايَــ م تنگ مـﮯشوב בلتنگ ِ ڪـسـے ڪـﮧ گردش ِ روزگارش بـﮧ مَــ טּ ڪـﮧ رسيـב از حرڪـت ايستاב دلتنگ ِ ڪـسـے ڪـﮧ בلتنگـﮯـهايَـ م رـآ نديـב دلتنگ ِ خوבمـ خوבے ڪـﮧ مدتهاست گم ڪـرבه امـ ... لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ باز من! باز کنکور! باز استرس! باز استرس! باز استرس! باز دلم یه بغل گریه می خواد! باز کتابای نخونده! باز دقیقه 90 ! آینده ی مبهم پیش رو آرزوها دعاهای مادر و توکل لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ دلم گرفته دلم عجیب گرفته است و هیچ چیز، نه این دقایق خوشبو، که روی شاخه ی نارنج می شود خاموش، نه این صداقت حرفی، که در سکوت میان دو برگ این گل شب بوست نه هیچ چیز مرا ازهجوم خالی اطراف نمی رهاند و فکر می کنم که این ترنم موزون حزن تا به ابد شنیده خواهد شد. (سهراب سپهری) لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ من دلـم می خواهد ساعتی غرق درونم باشم !! عاری از عاطفـه ها… تهی از موج و سراب… دورتر از رفــقا… ... خالی از هر چه فراق..!! من نه عاشــق هستم ؛ و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من… من دلـم تنگ خودم گشته و بس...!!! لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۲ باران نوازشم کن ......... مرا بنگر که برای دیدارت کوچ کرده ام به دشت ها ........ مرا نوازش کن ........ من ارامم ...... مرا با بوسه هایت عاشقانه خواب کن...... من از جنس توام ......من ازجنس دلهای باران دیده ام ... منم ........اواره ی همان دشتی که خواب دیده است مرا .... منم ....اهنگ ترنم عشق تو ...... ببار باران .... ببار ... لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ نه بچه ام.. نه سوسولم... نه لوسم... به زندگی خوابگاهی ام عادت دارم... فقط دلم واسه مامانم تنگ شده لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۲ :5c6ipag2mnshmsf5ju3بازم دلم تنگ مامانم شده خوب... لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۲ راستشو بگو ، خداییشش دلت واسه مامانت تنگ شده یا برای غذاهای مامانت لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۲ دلتنگ كه ميشوي ديگر انتظار معنا ندارد يك نگاه كمي نامهربان يك واژه ي كمي دور از انتظار يك لحظه فاصله ميشكند بغضت را... لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۲ جالب است ثبت احوال همه چیز را در شناسنامه ام نوشته... جز احوالم را "حسین پناهی" لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ تنها تر از قبلم دنیا چه بی رحمه دلتنگی و بغض زندونی میفهمه رویای تو رویای دنیامو گرفته دستای تو، دستای تنهامو گرفته من با تو ام ، تو با منی ، عطر تورو حس میکنم شب موندنی نیست ... گریه نکن ، گریه نکن این جاده بی چشمای تو پیمودنی نیست اینجا شبه ، اینجا شبه اما بیدارم اینجا همه با هم بدن ، اما ببین من دوستت دارم لا لای میگم خوابت بگیره بیدار شی اون سمت شهر خوشحال و خندون لالا لالا لالا لالا فردا بهاره ، بیخیال بغض زندون لالا لالا لالا لالا فردا جهان بهتری میشه برامون لالا لالا لالا لالا فردا بدون چتر میریم زیر بارون گریه نکن اشکاتو میبینه خدامون گریه نکن سر میرسه آخر زمستون... . . . . . یه جورایی تو خواب و بی خوابی گیر کردم یه کم تنفس لطفا!!!! ﻧﻪ ﻋﺎﺷﻖ ﺑﻮﺩﻩ ﺍﻧﺪ ، ﻧﻪ ﻋﺎﺷﻖ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ ﻓﻘﻂ ﺷﻠﻮﻏﺶ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﮔﻨﺠﺸﮏ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﯾﮏ ﻋﻤﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺷﺎﺧﻪ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺷﺎﺧﻪ ﭘﺮﯾﺪﻥ ﻋﺎﺩﺗﺸﺎﻥ ﺍﺳﺖ . . . لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۳ این روزا پراست از حس عصر جمعه! لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۳ منتظر یه نشونه ام! خدایا حواست که هست؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده