وستا صداقت 308 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ حتما همه در موردش میدونین اینکه تو میخوای یه طرح بدی و مشکل از جایی شروع میشه که 100 نفر باید تاییدش کنن! اینکه اتفاقا همه ی اون 100 نفر میخوان تو طرحت یه ایده ایم از خودشون بدن! اینکه تک تک اون 100 نفر دنبال اینن که منافع خودشونم اتفاقا تو ایده ی تو حفظ بشه و این یعنی تو باید منافع عمومی رو ول کنی و فقط برا اجرایی شدن طرحت منافع شخصی تک تک اون افرادو بیاری تو کار..مجبوری! اگه نیاری طرحتو تایید نمیکنن چون تو قدرتی نداری و به اونا نیاز داری تا تایید شی! و اون قدر طرحتو تغییر میدی که نتیجش این میشه که از 100% طرحت فقط 10 تا 20 % میمونه و قطعا 20 % طرح تو نمیتونه مشکلات جامعه رو سامان بده ونتیجش این میشه که طرحت پر نقض میشه و مشکلات قدیمی هنوزم به قوت خودشون باقین! و اینجا به نظرم یه قدم مونده به آخر دنیا.. شما راهکاری دارین واسه حل این مشکل؟واسه اینکه 100% طرحتون اجرایی بشه؟واسه اینکه 10 سال دیگه بتونین سرتونو بالا بگیرین و بگین فقط یه قدم کوچولو مونده تا به ما بگن یه کشور توسعه یافته؟(میگم 10 سال محال نیس چون اکثر پروژه ها فقط به خاطر صاحب نظر شدن افراد غیر متخصص روند طولانی پیدا میکنه) لینک به دیدگاه
سوره حسینی 82 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ عزیزم این یه درد بزرگ و همه گیره فقط امیدوارم اگه ماها به یه جایی رسیدیم واسه مهر تایید زدن دنبال منافع و منم و نیم من کردن نباشیم. ولی راهکاری که من تاحالا کارامو باهاش پیش بردم این بود که گفتم چشم و عمل نکردم. یه جورایی منتشم گذاشتم. بعضی حاها خب موفق بودم ولی بعضی آدما واقعا.... لینک به دیدگاه
ساندی 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ همیشه مشکل اینجاست : احساس رضایتمندی کاذب ، نیاز به دیده شدن ، ترسیدن ، پس ذوق زده نشو،دنبال تعریف نباش ،نترس چون اینا باعث میشن از طرحت دور بشی و قبل از عملی کردنش با مانع افرادی که اتفاقا زیادم صاحب نظر و محق نیستن برخورد کنی و یا بیخیال طرحت بشی یا نیم بند یا حتی گاهی وارونشو به اجرا بذاری :icon_gol:و در کنار همه ی اینا بلد باشیم بجای بله ،نه و بجای نه، بله نگیم لینک به دیدگاه
وستا صداقت 308 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ ساندی جان نکته اینجاس که نمیشه واقعا اگه تو به حرفشون توجه نکنی خیلی راحت کنارت میزننو ادم خودشونو میارن و تو منزوی میشی کم کم..اخه ادما هر کدوم یه ظرفی دارن ..من خودم هنوز وارد دنیای کار نشدم اما یه سری چیزارو تجربه کردم که به نظرم لازم بود..تو اگه بگی نه اگه روراست و رک باشی کنارت میزنن خوب یا بد بخوای یا نخوای کنار زده میشی چون اون بیرون هیچ کس با کسی شوخی نداره همه دنبال پر کردن جیب خودشونن.. کسی بهت اهمیت نمیده که این چی میگه واسه خودش! سیستم یه جوریه که قدرت حرف اولو میزنه تو نمیتونی مستقل عمل کنی بعضیا میگن سیاست یه راهکار عالیه..ولی هماهنگ کردن این همه ادم ... لینک به دیدگاه
وستا صداقت 308 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ سوره جان ممنون از نظرت..من از اینم میترسم..شنیدی میگن خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو...نمیدونم والا فقط میخوام تو محیط کار که وارد شدم بتونم حرف خودمو بزنم شما چه جوری وقتی میگی چشمو کار خودتو میکنی موفق میشی؟اصولا اونا پی گیرن تو کل طرح تو اصلا نمیتونی مستقل باشی که نخوای به حرفشون گوش بدی.. توضیح میدی عزیزم؟ لینک به دیدگاه
سوره حسینی 82 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ خب اول که سعی میکنم اگه نظرات خوب بود اجرا کنم. سعی میکنم که حداقل به نظرات گوش بدم. یه جاهایی و تاثیر میدم یه جاهایی رو میگم اتودشو زدم و خوب نشد. یه جاهایی میگم اینطوری دوس ندارم. اتفاقا یه بار یکی از استادا بهم گفت نمیتونی با عشقت پیش بری. منم خیلی جدی گفتم طرح منه و من دوس دارم طرف مقابلمم این این فضارو تجربه کنه. اگه خیلی جدی برخورد کنی کمتر بهت ایراد میگیرن و نظرات تخیلی میدن. ولی در کل بعضی وقتا لازم آدم کمی بد اخلاق باشه. بیشتر جواب میده. وقتی هم در جواب نظر میگی نه مستقیم تو چشم طرف مقابلت نگاه کن که روش کم بشه لینک به دیدگاه
وستا صداقت 308 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۱ جدی؟چه چیز خوبی گفتی پس..حتما این نصیحتتو یادم میمونه عزیزم یعنی باید تو محیط کار هار باشم..:gnugghender:خوشم میاد لینک به دیدگاه
سوره حسینی 82 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۱ دقیقه عزیزم. اگه شل بیگیری سفت میخوری. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده