Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۸ نیوشای عزیزم لطف کرده و این گروه رو ایجاد کرده دوستانی که رشته ی مهندسی فضای سبز خوندن یا اینکه تو این زمینه فعالیت میکنن بیان و اینجا خودشون رو معرفی کنن تا از تجربه هاشونم استفاده کنیم من خودم انوشه هستم دانشجوی ترم8 لینک به دیدگاه
yaghobi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام.با تشکر که این گروه رو ایجاد کردید. من فارغ التحصیل باغبانیم،عاشق فضای سبزم،الانم به عنوان کارشناس فضای سبز مشغول کارم. لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ سلام من دانشجوی روم به دیوار ترم اول هستم رشته ی بسیار جالبیه عاشقش شدم لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ سلام بر دوستان طراح سبز من دنبال مقاله و مطلب با موضوع دیوار سبز میگردم فارسی یا انگلیسیش مهم نیست فقط منبع داشته باشه هر کی داره ممنون میشم در اختیارم بذاره:w73: لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ bpcomعزیز شما بهتر با عنوان فضای سبز عمودی مطالب رو به فارسی سرچ کنی تو قسمت Advanced search گوگل و اگر مطالب زبان اصلی میخوای از سای IFLA یا Asla استفاده کن تقریبا اکثر مقالات در هر زمینه ای که مد نظرتون باشه رو در این دو جا میتونید پیدا کنید لینک به دیدگاه
هدف والا 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ سلام منم دانشجوی ترم 3 هستم خیلیم علاقه مند به این رشته وفوق العاده نیازمند کمک. انوشه جون تو که ترم 8 هستی واسه پرسپکتیو کشیدن کمکم کن از چه منابعی استفاده کنم واسه اموزش؟ تو دانشجوی کجایی؟:icon_gol::icon_pf (44): لینک به دیدگاه
سما1 395 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام . من دانشجوی ترم 8 فضای سبز دانشگاه تبریزم. رشته ی خیلی خوبیه فقط ادامه تحصیلش یکم مشکل داره...:gnugghender:ولی بی خیال بچه های فضای سبز از پسش برمیان...مگه نه؟:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
golebita6267 554 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ سلام.منم دانشجوی ترم8 دانشگاه بین الملل قزوینم.خوشحالم که با شماها آشنا شدم. لینک به دیدگاه
ریحانه86 99 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ سلام مهندسای عزیز.من فارغ التحصیل مهندسی فضای سبز بینالود مشهدم و البته پشت کنکور:icon_pf (34):.خوشحالم که این گروه میشم. لینک به دیدگاه
safura abdi 586 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ سلام منم دانشجوی ترم5 فضای سبز ملایرم، خیلی خوشحالم از آشنایی با شما دوستان عزیز، امیدوارم منم باری از روی دوشتون بردارم:icon_gol: لینک به دیدگاه
Ailin Th 648 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۲ سلام دوستان من دانشجوی ترم آخر مهندسی فضای سبز دانشگاه بین المللی قزوین هستم لینک به دیدگاه
notrino 2604 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ سلام .من فضای سبز نخوندم...ولی تا حدودی ازش سر در میارم..از تجربیات دوستان کمال استفبال رو دام. لینک به دیدگاه
haanaa2 2 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۷ سلام من هم علاقه به طراحی فضای سبز دارم.اینجا کسی هست که ارشد قبول شده باشه؟؟ 1 لینک به دیدگاه
mehrdadamir 2 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۷ سلام من مهرداد هستم دانشجوی کارشناسی ارشد طراحی محیط زیست، امیدوارم بتوانم با گروه همکاری کنم 1 لینک به دیدگاه
09117141022 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۸ سلام مسعود هستم ازسازمان پارکها شاهرود لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده