Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۷ در 3 ساعت قبل، lexi 5n گفته است : منم نمیدونم ی چند سالی هست میام اینجا. با هیچکی در ارتباط نیستم. آقا ایمان هم خبری ازش نیست. به علت سرماخوردگی یا... الان حوصله ندارم. شما دنبال شروع کردن یه کار جدیدی بودی و تو انجمن نظرخواهی کردی؟ کاری رو استارت زدین؟ ایمان هم خوبه و مشغوله. ولی خب انجمن سر نمیزنه بیادش هم در خفا و مهمان مانند میاد لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۷ در در 3 دی 1397 در 08:34، Mohammad Aref گفته است : سلام. خوش اومدی انقدرم زیاد نیست بیشتر بخش پروفایلا عوض شده. تو بخش راهنمای کار با انجمن، تو 2،3 تا تاپیک، کار با قسمتای مختلف رو توضیح دادم [c [d'v fad:| همه چیو ریختی به هم من نمیدونم کجا برم اصلا:| 2 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۷ در 20 دقیقه قبل، lexi 5n گفته است : بله مشغولم. چرا مگه؟ طوری شده؟ ? قرار نیست چیزی بشه. عنوان تاپیک همینه دیگه که بگین الان درچه حالین و چیکار میکنین در 16 دقیقه قبل، Just Mechanic گفته است : [c [d'v fad:| همه چیو ریختی به هم من نمیدونم کجا برم اصلا:| تو بیا همینجا ادرس میدم میگم کجا بری لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۷ در 21 دقیقه قبل، lexi 5n گفته است : بله مشغولم. چرا مگه؟ طوری شده؟ ? سرش شلوغه:| هرچی مسئولیت شرکته پای ایمانه خیلی کارش درسته خیلی 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۷ در هم اکنون، Mohammad Aref گفته است : تو بیا همینجا ادرس میدم میگم کجا بری بیا بگو چطوری برم شوش مولوی راه اهن:| 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۷ در هم اکنون، Just Mechanic گفته است : بیا بگو چطوری برم شوش مولوی راه اهن:| میری سر خیابون وایمیستی میگی شوش مولوی راه آهن 1 لینک به دیدگاه
Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۷ اها خب سلام برسونین ، ان شاء الله موفق باشه مشغولم دیگه . 1 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۷ در 7 دقیقه قبل، lexi 5n گفته است : لیست دوستام چرا نیست ؟ کار کار ممد جت لی هستش 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۷ در 16 دقیقه قبل، lexi 5n گفته است : لیست دوستام چرا نیست ؟ بخش پروفایل ها کلاً عوض شده. لیست دوستا هم به اون شکل قدیم نیست دیگه. در واقع دنبال کردن و فالو کردن بقیه هستش. تو تاپیک زیر آموزش بخش پروفایل رو گذاشتم: 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۷ در در 7 دی 1397 در 10:49، Just Mechanic گفته است : [c [d'v fad:| همه چیو ریختی به هم من نمیدونم کجا برم اصلا:| جایی نرو بمون سر جات ? لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۸ در در 5 مرداد 1397 در 12:39، levrone گفته است : :ws28::ws28::ws28: در مورد کاپشنت یادت رفت بگی مثلا این کوروش تو برقه? 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۸ در 9 ساعت قبل، Eng.KouRosH گفته است : مثلا این کوروش تو برقه? چطوری امیر؟؟خوبی؟؟ چه میکنی پسر کجایی؟؟؟به چه کار مشغولی 1 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۸ در 22 ساعت قبل، Eng.KouRosH گفته است : مثلا این کوروش تو برقه? جیگر من که لذت میبرم از پستهای اینستا که هر روز میذاری ( هرچند سر در نمیارم ? ) دیگه چرا میزنی اما اینجا فکر کنم در مورد کاپشن پاره ناصر حرف زده بودما لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۸ در 13 ساعت قبل، seyed mehdi hoseyni گفته است : چطوری امیر؟؟خوبی؟؟ چه میکنی پسر کجایی؟؟؟به چه کار مشغولی صبح تا شب داره کلیپ میذاره جای خاصی نیست آخر همه کلیپاشم یک چند تا چراغ روشن میشه ? 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۸ در در 29 اردیبهشت 1398 در 21:18، seyed mehdi hoseyni گفته است : چطوری امیر؟؟خوبی؟؟ چه میکنی پسر کجایی؟؟؟به چه کار مشغولی درود بر شرفت باز من که چندباری حال و احوالت پرسیدم زنگ زدم ? 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۸ در 12 ساعت قبل، levrone گفته است : جیگر من که لذت میبرم از پستهای اینستا که هر روز میذاری ( هرچند سر در نمیارم ? ) دیگه چرا میزنی اما اینجا فکر کنم در مورد کاپشن پاره ناصر حرف زده بودما اسم منو بردی گفتم بیام یه hi بدم و برم ? 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده