Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 23 شهریور، 2018 سلام دوستان عزیز وگل نو اندیش خوبید یه سوال داشتم از دوستان معمار ومهندس می خواستم برای تغییر نمای داخلی خانه مشاوره بگیرم ، مدتی هست که می خواهیم دکور داخلی را تعویض کنیم مثلا چند اتاق اضافه کنیم و... خانه کلنگی هست و 120متر بهتر دیدیم بازسازی کنیم کمک می کنید؟ 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 25 شهریور، 2018 سلامدوستان عزیز وگل نو اندیش خوبید یه سوال داشتم از دوستان معمار ومهندس می خواستم برای تغییر نمای داخلی خانه مشاوره بگیرم ، مدتی هست که می خواهیم دکور داخلی را تعویض کنیم مثلا چند اتاق اضافه کنیم و... خانه کلنگی هست و 120متر بهتر دیدیم بازسازی کنیم کمک می کنید؟ سلام. شاید یه نقشه از خونه میذاشتی بهتر بود. یه پلان که جای پنجره های بیرون، ستونا و اینا مشخص باشه. اصلا ابعاد زمین چند در چنده و فرمش چیه؟ 2
Mohammad-Ali 9730 مالک ارسال شده در 26 اسفند، 2020 در در 4 تیر 1397 در 19:48، Mohammad Aref گفته است : سلام. شاید یه نقشه از خونه میذاشتی بهتر بود. یه پلان که جای پنجره های بیرون، ستونا و اینا مشخص باشه. اصلا ابعاد زمین چند در چنده و فرمش چیه؟ سلام ببخشید اگر مرزهای نقشه کشی را جا بجا کردم ? 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 26 اسفند، 2020 در 2 ساعت قبل، Mohammad-Ali گفته است : سلام ببخشید اگر مرزهای نقشه کشی را جا بجا کردم ? ابعاد کلی 6 در 20 هستش؟ البته من اینا رو میپرسم، طراحی داخلی بلد نیستم میپرسم که توضیحاتت کامل باشه تا اگه کسی میتونست کمک کنه 1
Mohammad-Ali 9730 مالک ارسال شده در 28 اسفند، 2020 در در 6 دی 1399 در 21:35، Mohammad Aref گفته است : ابعاد کلی 6 در 20 هستش؟ البته من اینا رو میپرسم، طراحی داخلی بلد نیستم میپرسم که توضیحاتت کامل باشه تا اگه کسی میتونست کمک کنه سلام عیبی نداره بپرس پول نخواه شب تا صبح بپرس اندازه فضا 90 طول است با بالکن و 6 عرض است یه قیمت وحشتناک ندیها که برم دو سال دیگه بیام 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 28 اسفند، 2020 در 15 دقیقه قبل، Mohammad-Ali گفته است : سلام عیبی نداره بپرس پول نخواه شب تا صبح بپرس اندازه فضا 90 طول است با بالکن و 6 عرض است یه قیمت وحشتناک ندیها که برم دو سال دیگه بیام من که طراح نیستم که پولم بخوام 90 در 6 ؟ مطمئنی درست میگی؟ ابعاد کوچه رو نگفتما. خونه رو گفتم گفتی کلا 120 متره. چطوری 90 متر طول؟ 1
ارسال های توصیه شده