رفتن به مطلب

جزوه اصول مهندسی صنایع غذایی


ارسال های توصیه شده

جزوه اصول مهندسی صنایع غذایی را در 299 صفحه به صورت PDF از لینک زیر می تونید دانلود کنید.

 

فهرست مطالب:

آحاد وابعاد

نیرو

انرژي پتانسیل

انرژي جنبشی

موازنه ماده وانرژي

قانون گازهاي کامل (ایده آل)

قانون بویل

قانون شارل

قانون آووگادرو

محاسبات مربوط به مخلوط گازها

دماي واکنش

تعاریف و مفاهیم اولیه

خواصترمودینامیکی

فرایندها و سیکلها

قانون صفرم ترمودینامیک

ماده خالص

معادلات حالتبراي فاز بخار

کیفیتو رطوبت

مجموعه نکات

کار و گرما

محاسبه کار در سیستمهاي مختلف

گرما

مجموعه نکات

قانون اول ترمودینامیک

انرژي داخلی

گرماي ویژه حجم ثابت و گرماي ویژه فشار ثابت

انرژي داخلی و آنتالپی و گرماهاي ویژه گازهاي ایده آل

قانون اول ترمودینامیکبه صورت معادله آهنگ

فرایند حالت پایدار – جریان پایدار (STADY STATE STEADY FLOWPROCESS)

فرایند حالت یکنواخت - جریان یکنواخت

مجموعه نکات

قانون دوم ترمودینامیک

بازده موتور گرمایی و یخچال

بیان قانون دوم ترمودینامیک

عوامل ایجاد بازگشت پذیري

سیکل کارنو

مقیاسترمودینامیکی دما

نامساوي کلاریوس

روابط خواص ترمودینامیک

اصل افزایش آنتروپی

تغییرات آنتروپی درجامدات و مایعات

فرایند پلی تروپیک برگشت پذیر براي گاز کامل

تحلیل قانون دوم ترمودینامیک در مورد حجم کنترل

فرایند برگشتپذیر حالت پایدار جریان پایدار

راندمان ایزنتروپیک

برگشت ناپذیري و قابلیت کاردهی

مجموعه نکات

سیکل هاي ترمودینامیک

سیکل هاي توان و تبرید

سیکل رانکین

تأثیر عوامل مختلف بر راندمان سیکل رانکین

چرخه رانکین با گرمایش مجدد

چرخه را نکین با بازیاب

چرخههاي توان استاندارد هوا

چرخه برایتون

سیکل توربین گاز همراه با بازیاب

سیکل استاندارد هوا براي دانش جت

سیکل اتو

سیکل دیزل

سیکل تبرید استاندارد هوایی

مجموعه نکات

مخلوط هاي گازي

مدل دالتون

مدل آماگات.

خواص ترمودینامیکی مخلوط ها

مدل ساده شده مخلوط گاز و بخار

رطوب نسبی f = (Relativehumidity)

رطوبت مخصوص (نسبت رطوبت) (Humidity Ratio) = W

فرایند اشباع آدیاباتیک

دماي حباب خشک (Dry bulb temperature) و دماي حباب تر (Wet bulb temperature)

 

مجموعه نکات

روابط ترمودینامیکی

معادله کلاپیرون

روابط ریاضی براي فاز همگن

روابط ماکسول

انبساط پذیري حجمی و تراکم پذیري آدیاباتیک و همرما

مجموعه نکات

مجموعه تست

حل تستهاي

مجموعه تست

حل: تست

خواص سیال

محیط پیوسته

مسیر پویش آزاد

تعریف سیال

سیالات غیرنیوتنی

سیالات غیرنیوتنی مستقل از زمان

سیالات غیر نیوتنی تابع زمان

سیالات ویسکوالاستیک

معرفی سیالات ویسکوالاستیک

برخی رفتارهاي سیال ویسکوالاستیک

تغییر شکل سطح آزاد یک سیال در حال چرخش

تغییر جهت جریان هاي ثانویه یکجریان در حال چرخش

آماسیدگی جت

جریان یک سیال ویسکوالاستیک در یک کانال باز شیبدار

بازگشت فنري

سیفون بدون لوله

لزجت

لزجت سینماتیکی

روابط میان چگالی، درجه حرارت و غلظت

ضریب کشسانی حجمی

فشار بخار(تبخیر و جوشش)

چگالی نسبی

کشش سطحی موئینگی

خاصیت موئینگی

ایستایی سیالات

معادلات اساسی ایستایی سیالات

تغییرات فشار در یکسیال ساکن

تغییرات فشار در یکمایع با لایه هاي مختلف

دستگاه هاي اندازه گیري فشار

مفاهیم جریان و سینماتیک

روش هاي تحلیل

توصیف حرکت سیال

معادله خط جریان

توصیف فرایندهاي سیال و ساده سازي آنها

جریان یکنواخت

مفاهیم سیستم و حجم کنترل و کاربردهاي آن

معادله عمومی انتقال رینولدز

قانون پیوستگی

معادله اندازه حرکت

کاربردهاي معادله اندازه حرکت

تیغه هاي متحرك

اتلافات ناشی از انبساط ناگهانی لوله

پرش هیدرولیکی

جریان لزج: لوله ها و کانالها

جریان هاي آرام و درهم

جریانهاي درونی و بیرونی

لوله با سطح مقطع مدور، معادله HAGEN-POISUILLE

افت هد در لوله ها

افت هد در جریان آرام

افت هاي فرعی

افت هد ناشی از انبساط تدریجی

افت هد ناشی از انقباض ناگهانی

خوردگی فلزات

تمایل به خوردگی و مقیاس پتانسیل

انواع پیل

قرار دادهاي الکتروشیمیایی

معادله نرنست

مفهوم پتانسیل اضافی

پلاریزاسیون

شدت جریان مبادله (تبادلی)

انواع خوردگی

حفاظت آندي

یادآوري نکات ضروري

مقدمه

رسانایی

حالت جامد

حالت سیال

جابجایی (CONVECTION)

تابش (RADIATION)

 

 

 

مقایسه انتقال گرما و ترمودینامیک

خلاصه نکات

خود آزمایی

پاسخ تست

انتقال حرارت هدایتی

معادله نرخ رسانایی

معادله پخش گرما

شرایط مرزي و اولیه

سطوح گسترش یافته (پره ها)

شکل کلی معادله انرژي براي یکسطح گسترش یافته یک بعدي

مجموعه نکات

مجموعه تست

پاسخ

رسانایی گرمایی دائم و یک بعدي

رسانایی گرماي دایم و یک بعدي بدون تولید انرژي گرمایی

مقاومت گرمایی

دیوار مرکب

مقاومت سطح تماس

شعاع بحرانی

رسانایی با تولید انرژي داخلی

روش دیگر براي تحلیل رسانایی

مجموعه نکات

مجموعه تست

پاسخ تستها

 

دانلود جزوه

لینک به دیدگاه
  • 3 سال بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...