Sajad.Rasoli 885 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۷ من تازه پیام رو مشاهده کردم. رفتم نمایشگاه حتمن تو محل میتینگ یه دست گل به نشان احترام میذارم براتون. 1 لینک به دیدگاه
//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۷ به حرمت سنت سال های قبل ، امیال هم نمیام ! 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اقا منم بیام:ws3: مرسی واسه حضور غافلگیرانه و روح مانندت خوشششششششششش به حالتون ... من تازه پیام رو مشاهده کردم.رفتم نمایشگاه حتمن تو محل میتینگ یه دست گل به نشان احترام میذارم براتون. به حرمت سنت سال های قبل ، امیال هم نمیام ! امروز چندمه؟:(( دوستان برنامه تموم شد و تاریخ مصرفش گذشت 1 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۷ کاش این پنجشنبه بود. نظر سنجی تاریخ میزاشتی خووووووو 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۷ تاریخش اصن خووووووووب نیست:icon_razz: شما سکوت اختیار کن :vahidrk:نذار دهنمو وا کنم لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۷ ما دیگه پیر شدیمایشالا جوونا بیان بهشون خوش بگذره جای ماهم خالی کنن :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اقایون و خانوما خیلی خوش گذشت ممنون که اومدید و میدونم ممنونید که منم اومدمخیلی خوش گذشت مخصوصا اون قسمت پیتزا که خفن ترین غذایی بود که تا حالا خورده بودم علیرضا ایشالا که خوشبخت بشی بستنیه عجیب چسبید هر کیم نیومد سرش کلاه رفت 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اقایون و خانوما خیلی خوش گذشت ممنون که اومدید و میدونم ممنونید که منم اومدمخیلی خوش گذشت مخصوصا اون قسمت پیتزا که خفن ترین غذایی بود که تا حالا خورده بودم علیرضا ایشالا که خوشبخت بشی بستنیه عجیب چسبید هر کیم نیومد سرش کلاه رفت شوخیییییییی توام بودیییییی؟؟؟؟؟ عجیب کلاه سرم رفت پس:ws3: 1 لینک به دیدگاه
majid733 1154 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۷ چرا من دوباره دیر خبردار شدم 1 لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اقایون و خانوما خیلی خوش گذشت ممنون که اومدید و میدونم ممنونید که منم اومدمخیلی خوش گذشت مخصوصا اون قسمت پیتزا که خفن ترین غذایی بود که تا حالا خورده بودم علیرضا ایشالا که خوشبخت بشی بستنیه عجیب چسبید هر کیم نیومد سرش کلاه رفت :banel_smiley_4:توام رفته بودی و خبر نداده بودی:vahidrk::vahidrk: شانس نداشتی، تهران نبودم بیام اطلاعاتت رو در زمینه گورخرشناسی تقویت کنم:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۷ شما سکوت اختیار کن :vahidrk:نذار دهنمو وا کنم :banel_smiley_4::banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۷ :banel_smiley_4:توام رفته بودی و خبر نداده بودی:vahidrk::vahidrk: شانس نداشتی، تهران نبودم بیام اطلاعاتت رو در زمینه گورخرشناسی تقویت کنم:icon_razz: :ws28::ws28::ws28::ws28: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده