Sajad.Rasoli 885 ارسال شده در 5 مرداد، 2018 من تازه پیام رو مشاهده کردم. رفتم نمایشگاه حتمن تو محل میتینگ یه دست گل به نشان احترام میذارم براتون. 1
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 6 مرداد، 2018 اقا منم بیام:ws3: مرسی واسه حضور غافلگیرانه و روح مانندت خوشششششششششش به حالتون ... من تازه پیام رو مشاهده کردم.رفتم نمایشگاه حتمن تو محل میتینگ یه دست گل به نشان احترام میذارم براتون. به حرمت سنت سال های قبل ، امیال هم نمیام ! امروز چندمه؟:(( دوستان برنامه تموم شد و تاریخ مصرفش گذشت 1
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 9 مرداد، 2018 تاریخش اصن خووووووووب نیست:icon_razz: شما سکوت اختیار کن :vahidrk:نذار دهنمو وا کنم
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 9 مرداد، 2018 ما دیگه پیر شدیمایشالا جوونا بیان بهشون خوش بگذره جای ماهم خالی کنن :banel_smiley_4: 1
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 9 مرداد، 2018 اقایون و خانوما خیلی خوش گذشت ممنون که اومدید و میدونم ممنونید که منم اومدمخیلی خوش گذشت مخصوصا اون قسمت پیتزا که خفن ترین غذایی بود که تا حالا خورده بودم علیرضا ایشالا که خوشبخت بشی بستنیه عجیب چسبید هر کیم نیومد سرش کلاه رفت 2
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 10 مرداد، 2018 اقایون و خانوما خیلی خوش گذشت ممنون که اومدید و میدونم ممنونید که منم اومدمخیلی خوش گذشت مخصوصا اون قسمت پیتزا که خفن ترین غذایی بود که تا حالا خورده بودم علیرضا ایشالا که خوشبخت بشی بستنیه عجیب چسبید هر کیم نیومد سرش کلاه رفت شوخیییییییی توام بودیییییی؟؟؟؟؟ عجیب کلاه سرم رفت پس:ws3: 1
mohitzist iran 2176 ارسال شده در 20 مرداد، 2018 اقایون و خانوما خیلی خوش گذشت ممنون که اومدید و میدونم ممنونید که منم اومدمخیلی خوش گذشت مخصوصا اون قسمت پیتزا که خفن ترین غذایی بود که تا حالا خورده بودم علیرضا ایشالا که خوشبخت بشی بستنیه عجیب چسبید هر کیم نیومد سرش کلاه رفت :banel_smiley_4:توام رفته بودی و خبر نداده بودی:vahidrk::vahidrk: شانس نداشتی، تهران نبودم بیام اطلاعاتت رو در زمینه گورخرشناسی تقویت کنم:icon_razz: 1
mohitzist iran 2176 ارسال شده در 20 مرداد، 2018 شما سکوت اختیار کن :vahidrk:نذار دهنمو وا کنم :banel_smiley_4::banel_smiley_4: 1
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 20 مرداد، 2018 :banel_smiley_4:توام رفته بودی و خبر نداده بودی:vahidrk::vahidrk: شانس نداشتی، تهران نبودم بیام اطلاعاتت رو در زمینه گورخرشناسی تقویت کنم:icon_razz: :ws28::ws28::ws28::ws28:
ارسال های توصیه شده