mina_srk 1982 ارسال شده در 23 شهریور، 2010 سلام بچه ها خوبید؟ دیدم اینجا واسه یونیمون تاپیک نیست تصمیم گرفتم یکی بسازم ایشالله که تاپیک خوبی میشه هر کی اومد خودشو معرفی کنه اولیش خودم من مینا ام زیست شناسی گیاهی میخونم ورودی 87 5
میلاد 24047 ارسال شده در 23 شهریور، 2010 سلام بچه ها خوبید؟دیدم اینجا واسه یونیمون تاپیک نیست تصمیم گرفتم یکی بسازم ایشالله که تاپیک خوبی میشه هر کی اومد خودشو معرفی کنه اولیش خودم من مینا ام زیست شناسی گیاهی میخونم ورودی 87 منم یوزا هستم همیشه مهمون تاپیک دانشگاه شمام ولی تهران مرکز میخونم خوبی مینای بابا؟ چیزباز رفته خر خونی فعلا تو مگه امتحان نداری؟ باباتم وردار بیار اینجا 1
mina_srk 1982 مالک ارسال شده در 25 شهریور، 2010 منم یوزا هستم همیشه مهمون تاپیک دانشگاه شمام ولی تهران مرکز میخونم خوبی مینای بابا؟ چیزباز رفته خر خونی فعلا تو مگه امتحان نداری؟ باباتم وردار بیار اینجا به سلام (یوزا (ره)) خوبی؟ صفا آوردین من که خوبم بله خر خونیشو دیدم ماشالله عین خر نه ببخشید ،اما خیلی درس خونه...:دی امتحانای من از 10 تیر(درست فردای تولدم:دی) تا 15 تیره بابام خسته میشه قربونش برم همونجا باشه بهتره 1
میلاد 24047 ارسال شده در 25 شهریور، 2010 به سلام (یوزا (ره)) خوبی؟صفا آوردین من که خوبم بله خر خونیشو دیدم ماشالله عین خر نه ببخشید ،اما خیلی درس خونه...:دی امتحانای من از 10 تیر(درست فردای تولدم:دی) تا 15 تیره بابام خسته میشه قربونش برم همونجا باشه بهتره ماله منم 15 تیر تموم میشه ولی 31 خرداد شروع شده:confused: منظورت این بود واست تولد بگیریم؟:JC_thinking: 1
mina_srk 1982 مالک ارسال شده در 25 شهریور، 2010 ماله منم 15 تیر تموم میشه ولی 31 خرداد شروع شده:confused: منظورت این بود واست تولد بگیریم؟:JC_thinking: البته من از 19 خرداد تا 31 خرداد 3 تا آزمایشگاه داشتم، امتحانشونو دادم تموم شد خدا رو شکر اما اشکش مونده نه خوب آخه زحمتتون میشه 1
mina_srk 1982 مالک ارسال شده در 25 شهریور، 2010 srk مخفف "سیرک" هس؟ نخیر:w00: به چه دلیلی باید مخفف این کلمه باشه؟
میلاد 24047 ارسال شده در 25 شهریور، 2010 نخیر:w00:به چه دلیلی باید مخفف این کلمه باشه؟ آخه طبق محاسبات من فامیلیت اولش باید "ز" داشته باشه 1
mina_srk 1982 مالک ارسال شده در 25 شهریور، 2010 آخه طبق محاسبات من فامیلیت اولش باید "ز" داشته باشه نه اول فامیلیم "ز" نیست :ws2: srk هم چون اولین یوزرنیمم تو نت این بوده از همون اول نگهش داشتم مخفف اسم یه بنده خداییه...
میلاد 24047 ارسال شده در 25 شهریور، 2010 نه اول فامیلیم "ز" نیست :ws2: srk هم چون اولین یوزرنیمم تو نت این بوده از همون اول نگهش داشتم مخفف اسم یه بنده خداییه... محسن ز اون ز ش مخفف چیه پس؟ 1
mina_srk 1982 مالک ارسال شده در 25 شهریور، 2010 محسن زاون ز ش مخفف چیه پس؟ خب اون مخفف فامیلیه باباییمه بسه دیگه هویت مردم رو نمیخواد فاش کنی :ws2: من برم لالایی شب ب خیر 1
میلاد 24047 ارسال شده در 25 شهریور، 2010 خب اون مخفف فامیلیه باباییمهبسه دیگه هویت مردم رو نمیخواد فاش کنی :ws2: من برم لالایی شب ب خیر فامیلیه بابات ز داره اولش ولی فامیلیه تو ز نداره اولش؟:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: بیا پروفایل من کنفرانسه 1
mina_srk 1982 مالک ارسال شده در 25 شهریور، 2010 فامیلیه بابات ز داره اولش ولی فامیلیه تو ز نداره اولش؟:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: بیا پروفایل من کنفرانسه میشه یه روز دیگه؟ لالایی دارم تازه ساعت 11 از مسافرت اومدم کمی خسته ام برم لالایی دیگه؟
میلاد 24047 ارسال شده در 25 شهریور، 2010 میشه یه روز دیگه؟لالایی دارم تازه ساعت 11 از مسافرت اومدم کمی خسته ام برم لالایی دیگه؟ خوب برو 1
Valentina 13664 ارسال شده در 3 مهر، 2010 سلااااااام مینا جونییی!! چطوریی؟؟:wubpink: خوب کردی اینجارو راه انداختییی... منم مهندسی پزشکی میخونم...ورودی 87:ws37: 3
mina_srk 1982 مالک ارسال شده در 5 مهر، 2010 سلااااااام مینا جونییی!!چطوریی؟؟:wubpink: خوب کردی اینجارو راه انداختییی... منم مهندسی پزشکی میخونم...ورودی 87:ws37: eeeeeh salam khoobi/ man ke khoobam shokre khoda are bache haye olom tahghighat hame ja bayad hozor dashte bashan:D 1
gtrfjn 17 ارسال شده در 6 مهر، 2010 eeeeeh salam khoobi/man ke khoobam shokre khoda are bache haye olom tahghighat hame ja bayad hozor dashte bashan:d منظورت همون علوم تفریحاته دیگه.....؟؟؟؟ 3
ارسال های توصیه شده