Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۶ جزوه های شیمی مواد غذایی رو تو این تاپیک می تونید برای استفاده بقیه دوستان به اشتراک بذارید. اولین جزوه شیمی مواد غذایی که برای دانلود گذاشتم جزوه دکتر فاطمی هست که توسط فرهاد علوی گردآوری شده و در دو قسمت به صورت PDF از لینک داده شده می تونید دانلود کنید. فهرست مطالب قسمت اول: پروتئین ها اسیدهای آمینه پروتئین ها پروتئین های ماده غذایی لیپیدها اسید های چرب تری گلیسرید ها فسفو لیپید ها اسفنگولیپید ها واکس ها اکسیداسیون اثر فرایند حرارتی روی روغن ها هیدروژناسیون استر کردن داخلی مواد غیر صابونی شده کربوهیدرات ها منوساکارید ها الیگوساکاریدها کارامل شدن پلی ساکاریدها دانلود جزوه لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۶ دومین جزوه شیمی مواد غذایی مربوط به پارسه هست که به صورت PDF در 270 صفحه از لینک زیر می تونید دانلود کنید. فهرست کلی مطالب: فصل اول: کربوهیدرات ها فصل دوم: لیپید ها فصل سوم: سیستم های کلوئیدی فصل چهارم: پروتئین ها فصل پنجم: ویتامین ها فصل ششم: طعم مواد غذایی فصل هفتم: مواد معدنی فصل هشتم: مکانیسم واکنش های قهوه ای شدن فصل نهم: آب فصل دهم: رنگ مواد غذایی فصل یازدهم: افزودنی های مواد غذایی فصل دوازدهم: آنزیم ها دانلود جزوه لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۷ جزوه شیمی مواد غذایی دکتر فاطمی رو هم که توسط فرهاد علوی گردآوری شده از لینک زیر می تونید دانلود کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۷ اینم جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه تهران هست که توسط دکتر حامدی تدریس شده و به صورت PDF دست نویس در 176 صفحه از لینک زیر می تونید دانلود کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده