pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۶ سلام دوستان یه سی دی اموزشی هستش که دو یوزره اس و با سریال فعال میشه چطور میتونم قفل سی دی بشکونم و به دوستانم بدم اونا هم استفاده کنن کلی پول براش دادم م م م م :banel_smiley_4::banel_smiley_4: :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۶ hdk ;hv ydv rhk,kd این کار غیر قانونیه پسرم میخواستن به دوستات بدی که قفل نمیذاشتن روش 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۶ hdk ;hv ydv rhk,kdاین کار غیر قانونیه پسرم میخواستن به دوستات بدی که قفل نمیذاشتن روش موافقم اصلا بحث قانونش رو بیخیال وجدانت چطوری راضی میشه؟؟؟؟ من یه نرم افزار ساختم از ترس اینکه کپی بشه اشکم در اومده کلی وقت گذاشتم روش و چشم آخرشم میدونم میشه لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۶ موافقم اصلا بحث قانونش رو بیخیال وجدانت چطوری راضی میشه؟؟؟؟ من یه نرم افزار ساختم از ترس اینکه کپی بشه اشکم در اومده کلی وقت گذاشتم روش و چشم آخرشم میدونم میشه الان متنبه شدم اماااااااااااااااااااااااااااااااااااا سی دی دو یوزه اس دوستم لب تابش سه روز بعد خرید سی دی مشکل خورد و مجبود شد کلا ویندوز و................................ عوض کنه الان 50 میخواد دوباره تا یه یوز دیگه بده :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۶ الان متنبه شدم اماااااااااااااااااااااااااااااااااااا سی دی دو یوزه اس دوستم لب تابش سه روز بعد خرید سی دی مشکل خورد و مجبود شد کلا ویندوز و................................ عوض کنه الان 50 میخواد دوباره تا یه یوز دیگه بده :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): معمولا نرم افزارا که قفل دارن، با تغییر سخت افزار دیگه نصب نمیشن! نه با عوض کردن ویندوز احتمالا الان همون کلید قبلی براش کار میکنه لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۶ الان متنبه شدم اماااااااااااااااااااااااااااااااااااا سی دی دو یوزه اس دوستم لب تابش سه روز بعد خرید سی دی مشکل خورد و مجبود شد کلا ویندوز و................................ عوض کنه الان 50 میخواد دوباره تا یه یوز دیگه بده :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): چقد من بدم میاد از این مدل قفل ها لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۶ معمولا نرم افزارا که قفل دارن، با تغییر سخت افزار دیگه نصب نمیشن! نه با عوض کردن ویندوزاحتمالا الان همون کلید قبلی براش کار میکنه نکرد والا:ws3: خیلی خره بعد نرم افزار نیست فیلمه اموزشیه. :ws3: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده