pesare irani 41805 ارسال شده در 6 دی، 2017 سلام دوستان یه سی دی اموزشی هستش که دو یوزره اس و با سریال فعال میشه چطور میتونم قفل سی دی بشکونم و به دوستانم بدم اونا هم استفاده کنن کلی پول براش دادم م م م م :banel_smiley_4::banel_smiley_4: :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 11 دی، 2017 hdk ;hv ydv rhk,kd این کار غیر قانونیه پسرم میخواستن به دوستات بدی که قفل نمیذاشتن روش 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 19 دی، 2017 hdk ;hv ydv rhk,kdاین کار غیر قانونیه پسرم میخواستن به دوستات بدی که قفل نمیذاشتن روش موافقم اصلا بحث قانونش رو بیخیال وجدانت چطوری راضی میشه؟؟؟؟ من یه نرم افزار ساختم از ترس اینکه کپی بشه اشکم در اومده کلی وقت گذاشتم روش و چشم آخرشم میدونم میشه
pesare irani 41805 مالک ارسال شده در 20 دی، 2017 موافقم اصلا بحث قانونش رو بیخیال وجدانت چطوری راضی میشه؟؟؟؟ من یه نرم افزار ساختم از ترس اینکه کپی بشه اشکم در اومده کلی وقت گذاشتم روش و چشم آخرشم میدونم میشه الان متنبه شدم اماااااااااااااااااااااااااااااااااااا سی دی دو یوزه اس دوستم لب تابش سه روز بعد خرید سی دی مشکل خورد و مجبود شد کلا ویندوز و................................ عوض کنه الان 50 میخواد دوباره تا یه یوز دیگه بده :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 21 دی، 2017 الان متنبه شدم اماااااااااااااااااااااااااااااااااااا سی دی دو یوزه اس دوستم لب تابش سه روز بعد خرید سی دی مشکل خورد و مجبود شد کلا ویندوز و................................ عوض کنه الان 50 میخواد دوباره تا یه یوز دیگه بده :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): معمولا نرم افزارا که قفل دارن، با تغییر سخت افزار دیگه نصب نمیشن! نه با عوض کردن ویندوز احتمالا الان همون کلید قبلی براش کار میکنه
Shining Star 2108 ارسال شده در 22 دی، 2017 الان متنبه شدم اماااااااااااااااااااااااااااااااااااا سی دی دو یوزه اس دوستم لب تابش سه روز بعد خرید سی دی مشکل خورد و مجبود شد کلا ویندوز و................................ عوض کنه الان 50 میخواد دوباره تا یه یوز دیگه بده :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): چقد من بدم میاد از این مدل قفل ها
pesare irani 41805 مالک ارسال شده در 23 دی، 2017 معمولا نرم افزارا که قفل دارن، با تغییر سخت افزار دیگه نصب نمیشن! نه با عوض کردن ویندوزاحتمالا الان همون کلید قبلی براش کار میکنه نکرد والا:ws3: خیلی خره بعد نرم افزار نیست فیلمه اموزشیه. :ws3: 1
ارسال های توصیه شده