mani_bm63 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۶ سلام، می خواستم بدونم آیا بعد از ترسیم مدار در برنامه Eplan می توان مدار را عیب یابی کرد یا نرم افزار حالتی بنام Simulation دارد !!؟ با تشکر 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۶ سلام، می خواستم بدونم آیا بعد از ترسیم مدار در برنامه Eplan می توان مدار را عیب یابی کرد یا نرم افزار حالتی بنام Simulation دارد !!؟ با تشکر سلام من خیلی علاقه به نصب این نرم افزار دارم ولی هر سری یه مشکلی دارم ! شما چه ورژنی رو چه ویندوزی نصب دارین ؟ و در مورد سوالتون بعید میدونم ! بیشتر برای داکیومنت سازی ازش استفاده میشه ، اینکه شما پلان رو طراحی میکنین و در انتها گزارش میگیرین عیب یابی بعید میدونم! البته یه نرم افزار دیگه eplan داره به اسم : EPLAN Pro Panel نرم افزاری کامل برای پروسه های صنعتی، اتوماسیون صنعتی٬ مدیریت پروژه های الکتریکی و هر جایی که نیاز به یک فرایند کنترلی است میباشد. با این نرم افزار می توان از یک تابلوی برق کوچک گرفته تا سیستم های الکتریکی و کنترلی یک نیروگاه تولید برق را طراحی نمود. این نرم افزار شامل دامنهی وسیعی از استانداردهای موجود در صنعت، از جمله استانداردهای وضع شده برای مهندسین برق و طراحان سیستمهای اتوماسیون است. با این نرم افزار میتوانید ترسیم شماتیک و انواع گزارشها را به صورت کامل در یک جا داشته باشید. به صورت سه بعدی تابلو برق را طراحی کرده و چیدمان کنید، گزارش بگیرید و اطلاعات پروژه خود را تنها با یک کلیک دریافت کنید. قابلیتهای کلیدی نرم افزار EPLAN Pro Panel: - مدیریت حرفهای پروژههای الکتریکی و اتوماسیون - صرفه جویی در زمان طراحی و اجرای پروژه - ارائه گزارشهای دقیق و مستند سازیهای پیشرفته - طراحی پیشرفته تابلوهای برق - پشتیبانی از طراحیهای سه بعدی - ارائه گزارشهای قابل استناد - و ... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده