!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۶ سلام به همگی دوستان من جدیدا اندروید گوشیمُ به 7 اپدیت کردم که تو قسمت Phone Manager یه انتی ویروس اضافه شده انتی ویروسش avast هست و بدون فیلی شکن اپدیت نمیشه ! و Network Error میده سوالم اینجاست الان استفاده از برنامه فیلی شکن مثل سایفون چقدر برای گوشی میتونه مخرب باشه ؟ آخه تو نت حرفُ حدیث های زیادی هست .. من رو لپ تاپ ( ویندوز 10 ) از سایفون استفاده میکنم ی هوا ویندوز گیج میزنه ولی میشه کار کرد ( البته زیاد حس نمیشه ) به غیر از اپدیت اون انتی ویروس اندروید نرم افزارهای دیگه هم هست که میخوام نصب کنم ولی همین داستان هست!! و اینکه دوستانی که از فیلی شکن استفاده کردن تا چ حد به گوشیشون آسیب زده یا اصلا اتفاقی نیفتاده !! ( ی جایی خوندم رو باتری تاثیر داره و ازین حرفا و حتی بحث آسیب سخت افزاری ) بحث امنیتیش رو کار نداریم ( سرقت اطلاعات و ازین حرفا ) . بیشتر منظورم رو کند شدن گوشی حتی بعد چند بار استفاده محدود ! ممنونم 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۶ سلام به همگی دوستان من جدیدا اندروید گوشیمُ به 7 اپدیت کردم که تو قسمت Phone Manager یه انتی ویروس اضافه شده انتی ویروسش avast هست و بدون فیلی شکن اپدیت نمیشه ! و Network Error میده سوالم اینجاست الان استفاده از برنامه فیلی شکن مثل سایفون چقدر برای گوشی میتونه مخرب باشه ؟ آخه تو نت حرفُ حدیث های زیادی هست .. من رو لپ تاپ ( ویندوز 10 ) از سایفون استفاده میکنم ی هوا ویندوز گیج میزنه ولی میشه کار کرد ( البته زیاد حس نمیشه ) به غیر از اپدیت اون انتی ویروس اندروید نرم افزارهای دیگه هم هست که میخوام نصب کنم ولی همین داستان هست!! و اینکه دوستانی که از فیلی شکن استفاده کردن تا چ حد به گوشیشون آسیب زده یا اصلا اتفاقی نیفتاده !! ( ی جایی خوندم رو باتری تاثیر داره و ازین حرفا و حتی بحث آسیب سخت افزاری ) بحث امنیتیش رو کار نداریم ( سرقت اطلاعات و ازین حرفا ) . بیشتر منظورم رو کند شدن گوشی حتی بعد چند بار استفاده محدود ! ممنونم هم برای گوشی و هم برای پی سی استفاده کردم گاهی سرعت رو کند میکنه گاهی وقتا هم الکی هیچی بالا نمیاره اما مشکل اصلی ش اینه که آی پی ها رو عوض میکنه، بعد اکسپلورر هات بهم میریزه و ممکنه کار نکنه بدون فیلتر شکن راه حلش هم نمیدونم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده