romisa7007 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۶ سلام به همه دوستان ، من به دلیل مشغه زیادی که دارم فرصت کلاس رفتن نداشتم ، از طریق سایت زبان آموز چند تا اپلیکیشن پیدا کردم مثل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، کسی ازشون استفاده کرده ؟ میدونید کدومشون به درد میخودن یا نه ؟ لینکاشونو زیر میذارم ، لطفا کمکم کنید ممنونم 1 لینک به دیدگاه
itgirl70 545 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۶ سلام به همه دوستان ، من به دلیل مشغه زیادی که دارم فرصت کلاس رفتن نداشتم ، از طریق سایت زبان آموز چند تا اپلیکیشن پیدا کردم مثل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، کسی ازشون استفاده کرده ؟ میدونید کدومشون به درد میخودن یا نه ؟ لینکاشونو زیر میذارم ، لطفا کمکم کنید ممنونم سلام من ی مدت عضو ممرایس بودم..بد نیست..ولی کلا این اپلیکشن ها باید خیلی صبوری بخرج بدین بعدم فکر میکنم به تنهایی کافی نیستن! لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۶ سلام اكسين چنل دختر خالم استفاده ميكرد واسه مهاجرت.خوب بود.خانوادگي استفاده ميكردن.همسرش كه كلاس ميرفت ميگفت اپ هم عين كلاسه:) لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۶ بهترین راه افتادن وسط ده بیست تا آدمه که زبون مورد نظر شما رو صحبت میکنن ، زبونشون که هیچی ضرب المثلاشونو تیکه هاشونم یاد میگیری :| تازه یادتم میدن چطوری بقیه رو دست بندازی و .............. . 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده