romisa7007 11 ارسال شده در 7 آذر، 2017 سلام به همه دوستان ، من به دلیل مشغه زیادی که دارم فرصت کلاس رفتن نداشتم ، از طریق سایت زبان آموز چند تا اپلیکیشن پیدا کردم مثل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، کسی ازشون استفاده کرده ؟ میدونید کدومشون به درد میخودن یا نه ؟ لینکاشونو زیر میذارم ، لطفا کمکم کنید ممنونم 1
itgirl70 545 ارسال شده در 12 آذر، 2017 سلام به همه دوستان ، من به دلیل مشغه زیادی که دارم فرصت کلاس رفتن نداشتم ، از طریق سایت زبان آموز چند تا اپلیکیشن پیدا کردم مثل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، کسی ازشون استفاده کرده ؟ میدونید کدومشون به درد میخودن یا نه ؟ لینکاشونو زیر میذارم ، لطفا کمکم کنید ممنونم سلام من ی مدت عضو ممرایس بودم..بد نیست..ولی کلا این اپلیکشن ها باید خیلی صبوری بخرج بدین بعدم فکر میکنم به تنهایی کافی نیستن!
Tamana73 28835 ارسال شده در 12 آذر، 2017 سلام اكسين چنل دختر خالم استفاده ميكرد واسه مهاجرت.خوب بود.خانوادگي استفاده ميكردن.همسرش كه كلاس ميرفت ميگفت اپ هم عين كلاسه:)
wheeler 8640 ارسال شده در 15 آذر، 2017 بهترین راه افتادن وسط ده بیست تا آدمه که زبون مورد نظر شما رو صحبت میکنن ، زبونشون که هیچی ضرب المثلاشونو تیکه هاشونم یاد میگیری :| تازه یادتم میدن چطوری بقیه رو دست بندازی و .............. . 1
ارسال های توصیه شده