رفتن به مطلب

تهیه خمیر پیراشکی خانگی


saba mn

ارسال های توصیه شده

IMG_7552-540x540.jpg593664deb2938.gifX

خمیر پیراشکی خانگی

 

[h=2]مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی خانگی[/h]

  • 2 پیمانه آرد
  • 1/3 پیمانه آب
  • 1/4 پیمانه روغن
  • 2 قاشق مرباخوری پودر خمیر مایه فوری
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 قاشق چایخوری شکر

IMG_7538-540x540.jpgمواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی

 

[h=2]مراحل تهیه خمیر پیراشکی خانگی[/h] آب رو ولرم کرده و با شکر مخلوط میکنیم بعد پودر خمیر مایه فوری رو داخل مخلوط آب و شکر ریخته و هم میزنیم و بهش اجازه میدیم تا به عمل بیاد. شکر برای به عمل آمدن خمیر مایه لازمه ولی مقدارش اونقدر نیست که خمیرمون رو شیرین کنه.

IMG_7539-540x540.jpg593664deb2938.gifX

مخلوط کردن آب و پودر خمیر مایه

 

حالا تخم مرغ رو با همزن میزینم تا زرده و سفیده باهم مخلوط بشن و بعد روغن رو هم اضافه کرده و باز با همزن میزنیم.

IMG_7540-540x540.jpgمخلوط کردن مایعات

 

بعد از 10 دقیقه مخلوط خمیر مایه به عمل اومده و پف کرده و مثل تصویر زیر.

IMG_7541-540x540.jpg593664deb2938.gifX

به عمل آمدن خمیر مایه

 

مخلوط خمیر مایه رو هم به تخم مرغ و روغن اضافه کرده و با قاشق هم میزینم.

IMG_7542-540x540.jpgاضافه کردن خمیر مایه

 

آرد و نمک رو با هم الک کرده و کم کم به مایه اضافه کرده و با قاشق هم میزنیم.

IMG_7543-540x540.jpg593664deb2938.gifX

اضافه کردن آرد

 

وقتی مخلوط خودشو جمع کرد دیگه آرد نمیریزیم. حتی در صورتی که کل دو پیمونه آرد استفاده نشده باشه. ممکنه حدود 1/4 پیمونه از آرد اضافه بیاد.

IMG_7544-540x540.jpgبستن خمیر

 

حالا مخلوط رو با دست ورز میدیم تا وقتی به خمیر نرم و لطیفی برسیم که به دست تمیزی که خمیری نباشه نچسبه. در صورتی که احساس کردیم خمیر خیلی چسبناکه میتونیم کمی آرد اضافه کنیم.

IMG_7545-540x540.jpg593664deb2938.gifX

خمیر نهایی

 

داخل یک کاسه دیگه رو چرب کرده و خمیر رو داخلش میذاریم و روشو با یه پارچه میپوشونیم.

IMG_7546-540x540.jpgاستراحت دادن به خمیر

 

این ظرف برای برای مدت 1 الی دو ساعت در جایی نسبتا گرم میذاریم تا خمیر پف کنه و حجمش دو برابر بشه.

IMG_7547-540x540.jpgدو برابر شدن حجم خمیر

 

حالا حدود 1/4 از کل خمیر رو جدا کرده و روی تخته ای که سطحش رو آرد پاشیدیم میذاریم. بعد روی خمیر رو هم کمی آرد میپاشیم. تا موقع پهن شدن به تخته و وردنه نچسبه.

 

 

IMG_7548-540x540.jpgآرد پاشی کردن سطح

 

بعد با یک وردنه خمیر رو باز کرده به ضخامت حدودا 2 میلیمتر در میاریم.

IMG_7549-540x540.jpgباز کردن خمیر

 

با کمک یک کاسه که سایز دهنه اش دلخواهمون باشه روی خمیر علامت گذاشته و بعد دور تا دورشو میبریم.

IMG_7550-540x540.jpgمشخص کردن حد برش

 

حالا خمیر های بریده شده رو روی کاغذ روغنی که سطحش آرد پاشی شده میذاریم.

IMG_7551-540x540.jpgخیر پیراشکی آماده شده

 

میتونیم خمیرهای پیراشکی رو همون لحظه استفاده کنیم یا اینکه به همین ترتیب روی کاغذ روغنی که آرد پاشی شده گذاشته و بعد روی هم بذاریم و داخل کیسه نایلونی گذاشته و برای مدت طولانی داخل فریزر نگهداری کنیم و هر وقت بهشون احتیاج داشتیم ازشون استفاده کنیم. فقط کافیه برای استفاده از فریزر درشون بیاریم بذاریم تا آب بشن.

IMG_7573-540x540.jpgخمیر پیراشکی

 

حالا میتونیم پیراشکی های مورد علاقه خودمون رو با مواد میانی مختلف درست کنیم و از طعم عالیشون لذت ببریم.

نوش جان

https://www.2nafare.com

لینک به دیدگاه
IMG_7552-540x540.jpg593664deb2938.gifX

خمیر پیراشکی خانگی

 

مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی خانگی

 

 

  • 2 پیمانه آرد
  • 1/3 پیمانه آب
  • 1/4 پیمانه روغن
  • 2 قاشق مرباخوری پودر خمیر مایه فوری
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 قاشق چایخوری شکر

IMG_7538-540x540.jpgمواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی

 

مراحل تهیه خمیر پیراشکی خانگی

 

آب رو ولرم کرده و با شکر مخلوط میکنیم بعد پودر خمیر مایه فوری رو داخل مخلوط آب و شکر ریخته و هم میزنیم و بهش اجازه میدیم تا به عمل بیاد. شکر برای به عمل آمدن خمیر مایه لازمه ولی مقدارش اونقدر نیست که خمیرمون رو شیرین کنه.

IMG_7539-540x540.jpg593664deb2938.gifX

مخلوط کردن آب و پودر خمیر مایه

 

حالا تخم مرغ رو با همزن میزینم تا زرده و سفیده باهم مخلوط بشن و بعد روغن رو هم اضافه کرده و باز با همزن میزنیم.

IMG_7540-540x540.jpgمخلوط کردن مایعات

 

بعد از 10 دقیقه مخلوط خمیر مایه به عمل اومده و پف کرده و مثل تصویر زیر.

IMG_7541-540x540.jpg593664deb2938.gifX

به عمل آمدن خمیر مایه

 

مخلوط خمیر مایه رو هم به تخم مرغ و روغن اضافه کرده و با قاشق هم میزینم.

IMG_7542-540x540.jpgاضافه کردن خمیر مایه

 

آرد و نمک رو با هم الک کرده و کم کم به مایه اضافه کرده و با قاشق هم میزنیم.

IMG_7543-540x540.jpg593664deb2938.gifX

اضافه کردن آرد

 

وقتی مخلوط خودشو جمع کرد دیگه آرد نمیریزیم. حتی در صورتی که کل دو پیمونه آرد استفاده نشده باشه. ممکنه حدود 1/4 پیمونه از آرد اضافه بیاد.

IMG_7544-540x540.jpgبستن خمیر

 

حالا مخلوط رو با دست ورز میدیم تا وقتی به خمیر نرم و لطیفی برسیم که به دست تمیزی که خمیری نباشه نچسبه. در صورتی که احساس کردیم خمیر خیلی چسبناکه میتونیم کمی آرد اضافه کنیم.

IMG_7545-540x540.jpg593664deb2938.gifX

خمیر نهایی

 

داخل یک کاسه دیگه رو چرب کرده و خمیر رو داخلش میذاریم و روشو با یه پارچه میپوشونیم.

IMG_7546-540x540.jpgاستراحت دادن به خمیر

 

این ظرف برای برای مدت 1 الی دو ساعت در جایی نسبتا گرم میذاریم تا خمیر پف کنه و حجمش دو برابر بشه.

IMG_7547-540x540.jpgدو برابر شدن حجم خمیر

 

حالا حدود 1/4 از کل خمیر رو جدا کرده و روی تخته ای که سطحش رو آرد پاشیدیم میذاریم. بعد روی خمیر رو هم کمی آرد میپاشیم. تا موقع پهن شدن به تخته و وردنه نچسبه.

 

 

IMG_7548-540x540.jpgآرد پاشی کردن سطح

 

بعد با یک وردنه خمیر رو باز کرده به ضخامت حدودا 2 میلیمتر در میاریم.

IMG_7549-540x540.jpgباز کردن خمیر

 

با کمک یک کاسه که سایز دهنه اش دلخواهمون باشه روی خمیر علامت گذاشته و بعد دور تا دورشو میبریم.

IMG_7550-540x540.jpgمشخص کردن حد برش

 

حالا خمیر های بریده شده رو روی کاغذ روغنی که سطحش آرد پاشی شده میذاریم.

IMG_7551-540x540.jpgخیر پیراشکی آماده شده

 

میتونیم خمیرهای پیراشکی رو همون لحظه استفاده کنیم یا اینکه به همین ترتیب روی کاغذ روغنی که آرد پاشی شده گذاشته و بعد روی هم بذاریم و داخل کیسه نایلونی گذاشته و برای مدت طولانی داخل فریزر نگهداری کنیم و هر وقت بهشون احتیاج داشتیم ازشون استفاده کنیم. فقط کافیه برای استفاده از فریزر درشون بیاریم بذاریم تا آب بشن.

IMG_7573-540x540.jpgخمیر پیراشکی

 

حالا میتونیم پیراشکی های مورد علاقه خودمون رو با مواد میانی مختلف درست کنیم و از طعم عالیشون لذت ببریم.

نوش جان

https://www.2nafare.com

 

باز این زد تو فاز غذا :ws28:

ول کن آقا جون بذار همون غذای خودمونو بخوریم

خورشت فسنجون و سیرابی با پنیر اضافه :ws28::ws28::ws28:

لینک به دیدگاه
باز این زد تو فاز غذا :ws28:

ول کن آقا جون بذار همون غذای خودمونو بخوریم

خورشت فسنجون و سیرابی با پنیر اضافه :ws28::ws28::ws28:

 

نمیزاری هااااااا

انگار از همون غذا های شاهکار دوست داری بفرستم

بزار عین دختر خوبی این ساده ها رو بفرستم :ws28:

لینک به دیدگاه
نمیزاری هااااااا

انگار از همون غذا های شاهکار دوست داری بفرستم

بزار عین دختر خوبی این ساده ها رو بفرستم :ws28:

 

اینا ساده هاشن الان؟ :ws28: یا مشتبدولا ..........

ولی امضات قشنگه ها

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...