saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۶ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خمیر پیراشکی خانگی [h=2]مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی خانگی[/h] 2 پیمانه آرد 1/3 پیمانه آب 1/4 پیمانه روغن 2 قاشق مرباخوری پودر خمیر مایه فوری 1 عدد تخم مرغ 1/2 قاشق چایخوری نمک 1/2 قاشق چایخوری شکر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی [h=2]مراحل تهیه خمیر پیراشکی خانگی[/h] آب رو ولرم کرده و با شکر مخلوط میکنیم بعد پودر خمیر مایه فوری رو داخل مخلوط آب و شکر ریخته و هم میزنیم و بهش اجازه میدیم تا به عمل بیاد. شکر برای به عمل آمدن خمیر مایه لازمه ولی مقدارش اونقدر نیست که خمیرمون رو شیرین کنه. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مخلوط کردن آب و پودر خمیر مایه حالا تخم مرغ رو با همزن میزینم تا زرده و سفیده باهم مخلوط بشن و بعد روغن رو هم اضافه کرده و باز با همزن میزنیم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مخلوط کردن مایعات بعد از 10 دقیقه مخلوط خمیر مایه به عمل اومده و پف کرده و مثل تصویر زیر. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به عمل آمدن خمیر مایه مخلوط خمیر مایه رو هم به تخم مرغ و روغن اضافه کرده و با قاشق هم میزینم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اضافه کردن خمیر مایه آرد و نمک رو با هم الک کرده و کم کم به مایه اضافه کرده و با قاشق هم میزنیم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اضافه کردن آرد وقتی مخلوط خودشو جمع کرد دیگه آرد نمیریزیم. حتی در صورتی که کل دو پیمونه آرد استفاده نشده باشه. ممکنه حدود 1/4 پیمونه از آرد اضافه بیاد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بستن خمیر حالا مخلوط رو با دست ورز میدیم تا وقتی به خمیر نرم و لطیفی برسیم که به دست تمیزی که خمیری نباشه نچسبه. در صورتی که احساس کردیم خمیر خیلی چسبناکه میتونیم کمی آرد اضافه کنیم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خمیر نهایی داخل یک کاسه دیگه رو چرب کرده و خمیر رو داخلش میذاریم و روشو با یه پارچه میپوشونیم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام استراحت دادن به خمیر این ظرف برای برای مدت 1 الی دو ساعت در جایی نسبتا گرم میذاریم تا خمیر پف کنه و حجمش دو برابر بشه. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دو برابر شدن حجم خمیر حالا حدود 1/4 از کل خمیر رو جدا کرده و روی تخته ای که سطحش رو آرد پاشیدیم میذاریم. بعد روی خمیر رو هم کمی آرد میپاشیم. تا موقع پهن شدن به تخته و وردنه نچسبه. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آرد پاشی کردن سطح بعد با یک وردنه خمیر رو باز کرده به ضخامت حدودا 2 میلیمتر در میاریم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام باز کردن خمیر با کمک یک کاسه که سایز دهنه اش دلخواهمون باشه روی خمیر علامت گذاشته و بعد دور تا دورشو میبریم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مشخص کردن حد برش حالا خمیر های بریده شده رو روی کاغذ روغنی که سطحش آرد پاشی شده میذاریم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خیر پیراشکی آماده شده میتونیم خمیرهای پیراشکی رو همون لحظه استفاده کنیم یا اینکه به همین ترتیب روی کاغذ روغنی که آرد پاشی شده گذاشته و بعد روی هم بذاریم و داخل کیسه نایلونی گذاشته و برای مدت طولانی داخل فریزر نگهداری کنیم و هر وقت بهشون احتیاج داشتیم ازشون استفاده کنیم. فقط کافیه برای استفاده از فریزر درشون بیاریم بذاریم تا آب بشن. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خمیر پیراشکی حالا میتونیم پیراشکی های مورد علاقه خودمون رو با مواد میانی مختلف درست کنیم و از طعم عالیشون لذت ببریم. نوش جان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۶ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خمیر پیراشکی خانگی مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی خانگی 2 پیمانه آرد 1/3 پیمانه آب 1/4 پیمانه روغن 2 قاشق مرباخوری پودر خمیر مایه فوری 1 عدد تخم مرغ 1/2 قاشق چایخوری نمک 1/2 قاشق چایخوری شکر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی مراحل تهیه خمیر پیراشکی خانگی آب رو ولرم کرده و با شکر مخلوط میکنیم بعد پودر خمیر مایه فوری رو داخل مخلوط آب و شکر ریخته و هم میزنیم و بهش اجازه میدیم تا به عمل بیاد. شکر برای به عمل آمدن خمیر مایه لازمه ولی مقدارش اونقدر نیست که خمیرمون رو شیرین کنه. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مخلوط کردن آب و پودر خمیر مایه حالا تخم مرغ رو با همزن میزینم تا زرده و سفیده باهم مخلوط بشن و بعد روغن رو هم اضافه کرده و باز با همزن میزنیم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مخلوط کردن مایعات بعد از 10 دقیقه مخلوط خمیر مایه به عمل اومده و پف کرده و مثل تصویر زیر. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به عمل آمدن خمیر مایه مخلوط خمیر مایه رو هم به تخم مرغ و روغن اضافه کرده و با قاشق هم میزینم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اضافه کردن خمیر مایه آرد و نمک رو با هم الک کرده و کم کم به مایه اضافه کرده و با قاشق هم میزنیم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اضافه کردن آرد وقتی مخلوط خودشو جمع کرد دیگه آرد نمیریزیم. حتی در صورتی که کل دو پیمونه آرد استفاده نشده باشه. ممکنه حدود 1/4 پیمونه از آرد اضافه بیاد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بستن خمیر حالا مخلوط رو با دست ورز میدیم تا وقتی به خمیر نرم و لطیفی برسیم که به دست تمیزی که خمیری نباشه نچسبه. در صورتی که احساس کردیم خمیر خیلی چسبناکه میتونیم کمی آرد اضافه کنیم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خمیر نهایی داخل یک کاسه دیگه رو چرب کرده و خمیر رو داخلش میذاریم و روشو با یه پارچه میپوشونیم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام استراحت دادن به خمیر این ظرف برای برای مدت 1 الی دو ساعت در جایی نسبتا گرم میذاریم تا خمیر پف کنه و حجمش دو برابر بشه. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دو برابر شدن حجم خمیر حالا حدود 1/4 از کل خمیر رو جدا کرده و روی تخته ای که سطحش رو آرد پاشیدیم میذاریم. بعد روی خمیر رو هم کمی آرد میپاشیم. تا موقع پهن شدن به تخته و وردنه نچسبه. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آرد پاشی کردن سطح بعد با یک وردنه خمیر رو باز کرده به ضخامت حدودا 2 میلیمتر در میاریم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام باز کردن خمیر با کمک یک کاسه که سایز دهنه اش دلخواهمون باشه روی خمیر علامت گذاشته و بعد دور تا دورشو میبریم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مشخص کردن حد برش حالا خمیر های بریده شده رو روی کاغذ روغنی که سطحش آرد پاشی شده میذاریم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خیر پیراشکی آماده شده میتونیم خمیرهای پیراشکی رو همون لحظه استفاده کنیم یا اینکه به همین ترتیب روی کاغذ روغنی که آرد پاشی شده گذاشته و بعد روی هم بذاریم و داخل کیسه نایلونی گذاشته و برای مدت طولانی داخل فریزر نگهداری کنیم و هر وقت بهشون احتیاج داشتیم ازشون استفاده کنیم. فقط کافیه برای استفاده از فریزر درشون بیاریم بذاریم تا آب بشن. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خمیر پیراشکی حالا میتونیم پیراشکی های مورد علاقه خودمون رو با مواد میانی مختلف درست کنیم و از طعم عالیشون لذت ببریم. نوش جان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام باز این زد تو فاز غذا ول کن آقا جون بذار همون غذای خودمونو بخوریم خورشت فسنجون و سیرابی با پنیر اضافه :ws28: لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۶ باز این زد تو فاز غذا ول کن آقا جون بذار همون غذای خودمونو بخوریم خورشت فسنجون و سیرابی با پنیر اضافه :ws28: نمیزاری هااااااا انگار از همون غذا های شاهکار دوست داری بفرستم بزار عین دختر خوبی این ساده ها رو بفرستم 1 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۶ نمیزاری هااااااا انگار از همون غذا های شاهکار دوست داری بفرستم بزار عین دختر خوبی این ساده ها رو بفرستم اینا ساده هاشن الان؟ یا مشتبدولا .......... ولی امضات قشنگه ها 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۶ اینا ساده هاشن الان؟ یا مشتبدولا ..........ولی امضات قشنگه ها بله بله ساده این ممنووووون نظر لطفت بابت امضا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده