رفتن به مطلب

تهیه ی دسر هویج بستنی


saba mn

ارسال های توصیه شده

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

دسر آب هویج بستنی

 

[h=2]مواد لازم جهت تهیه ی دسر هویج بستنی[/h]

  • آب هویج : ۲ونیم لیوان
  • بستنی وانیلی : یدونه
  • آب : ۱لیوان
  • یک بسته پودر ژلاتین یا ژله آلوئه ورا

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
مواد لازم جهت تهیه ی دسر

 

[h=2]مراحل تهیه ی دسر هویج بستنی[/h] آب رو با پودر ژلاتین مخلوط میکنیم. هم میزنیم بعد به روش بن ماری ذوبش میکنیم.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

ریختن آب در پودر ژلاتین

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
ذوب کردن به روش بن ماری

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

ریختن مایع ژلاتین در کاسه

 

بعد داخل کاسه ای میریزیم و آب هویج رو بهش اضافه میکنیم.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
اضافه کردن آب هویج

 

بستنی رو هم به آب هویج اضافه میکنیم و بعد ترکیبمون رو خووووب مخلوط میکنیم.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

اضافه کردن بستنی

 

کف قالب مورد نظرمون رو با چند قطره روغن مایع چرب میکنیم.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

مجله هنر آشپزی: یکی از ساده ترین ارزان ترین و دلچسب ترین دسرها بستنی است. بستنی نوعی دسر منجمد است که باید شامل حداقل ۱۰٪ چربی شیر باشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دسر خوشمزه را به

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
چرب کردن قالب

 

مواد رو داخل قالب میریزیم و به مدت ۶ ساعت داخل یخچال میزاریم.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

گذاشتن دسر در یخچال

 

بعد از بسته شدن مواد، قالب رو از یخچال در میاریم و آروم با دست میچرخونیم تا مواد بسته شده از گوشه ها باز بشن. بعد داخل یه بشقاب برمیگردونیم.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
دسر آمادس

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...