saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۶ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دسر آب هویج بستنی [h=2]مواد لازم جهت تهیه ی دسر هویج بستنی[/h] آب هویج : ۲ونیم لیوان بستنی وانیلی : یدونه آب : ۱لیوان یک بسته پودر ژلاتین یا ژله آلوئه ورا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مواد لازم جهت تهیه ی دسر [h=2]مراحل تهیه ی دسر هویج بستنی[/h] آب رو با پودر ژلاتین مخلوط میکنیم. هم میزنیم بعد به روش بن ماری ذوبش میکنیم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ریختن آب در پودر ژلاتین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ذوب کردن به روش بن ماری برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ریختن مایع ژلاتین در کاسه بعد داخل کاسه ای میریزیم و آب هویج رو بهش اضافه میکنیم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اضافه کردن آب هویج بستنی رو هم به آب هویج اضافه میکنیم و بعد ترکیبمون رو خووووب مخلوط میکنیم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اضافه کردن بستنی کف قالب مورد نظرمون رو با چند قطره روغن مایع چرب میکنیم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مجله هنر آشپزی: یکی از ساده ترین ارزان ترین و دلچسب ترین دسرها بستنی است. بستنی نوعی دسر منجمد است که باید شامل حداقل ۱۰٪ چربی شیر باشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دسر خوشمزه را به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چرب کردن قالب مواد رو داخل قالب میریزیم و به مدت ۶ ساعت داخل یخچال میزاریم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام گذاشتن دسر در یخچال بعد از بسته شدن مواد، قالب رو از یخچال در میاریم و آروم با دست میچرخونیم تا مواد بسته شده از گوشه ها باز بشن. بعد داخل یه بشقاب برمیگردونیم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دسر آمادس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده