Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ آذر، ۱۳۹۶ Yamna ۱ گفته است: جانم خبریه؟:4chsmu1: نه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ دی، ۱۳۹۶ چرا حس میکنم خبری هست ولی من نمیدونم :ws38: 1 لینک به دیدگاه
meytim 716 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ دی، ۱۳۹۶ soha۱۴۱۰ گفته است: مگه داری ضربه کاشته می زنی چپو نگاه می کنی به راست می زنی؟مگم یمنا نظرت چیه منم برم خواستگاری برای خواهر کوچیکه. بعد خواهر بزرگه رو بگیرم؟ جواب میده؟ یا برعکس؛ برعکسش جالبتره! 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ دی، ۱۳۹۷ به به میبینم نبودم این تاپیک رفته به صندوقچه خاطرات? دوستان بیایید بگید تجربیاتتونو شاید بعضی ها یاد بگیرن ? 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ دی، ۱۳۹۷ در ۱۳۹۷/۱۰/۷ در ۱۶:۰۷، Yamna ۱ گفته است: به به میبینم نبودم این تاپیک رفته به صندوقچه خاطرات? دوستان بیایید بگید تجربیاتتونو شاید بعضی ها یاد بگیرن ? نمایش رو نمی کنن 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ دی، ۱۳۹۷ در ۱۳۹۷/۱۰/۷ در ۱۷:۵۹، Mohammad Aref گفته است: رو نمی کنن نمایش نامردا.. میگم داداش مدیر برای مدیر دست به کار شو خب? 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ دی، ۱۳۹۷ در ۱۳۹۷/۱۰/۱۰ در ۰۹:۱۶، Yamna ۱ گفته است: نامردا.. میگم داداش کدیر برای مدیر دست به کار شو خب? نمایش ولمان کن عامو 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ دی، ۱۳۹۷ در ۱۳۹۶/۱۰/۸ در ۱۹:۱۰، Yamna ۱ گفته است: چرا حس میکنم خبری هست ولی من نمیدونم نمایش منم همین حس دارمممممم 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ دی، ۱۳۹۷ در ۱۳۹۷/۱۰/۲۳ در ۱۰:۳۷، Tamana۷۳ گفته است: منم همین حس دارمممممم نمایش فک کنم منبع خودمم ? 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ دی، ۱۳۹۷ در ۱۳۹۷/۱۰/۲۳ در ۱۵:۱۶، Yamna ۱ گفته است: فک کنم منبع خودمم ? نمایش ?? 1 لینک به دیدگاه
meytim 716 اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ بهمن، ۱۳۹۷ در ۱۳۹۶/۱/۲۰ در ۱۰:۱۴، soha۱۴۱۰ گفته است: مگه داری ضربه کاشته می زنی چپو نگاه می کنی به راست می زنی؟ مگم یمنا نظرت چیه منم برم خواستگاری برای خواهر کوچیکه. بعد خواهر بزرگه رو بگیرم؟ جواب میده؟ نمایش برعکس، برعکس! 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ خرداد، ۱۳۹۸ در ۱۳۹۷/۱۰/۱۰ در ۱۳:۰۶، Mohammad Aref گفته است: ولمان کن عامو نمایش ولت کردم این شده دیگه..???? لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ خرداد، ۱۳۹۸ یعنی کسی از این انجمن باهم ازدواج نکردن درشو تخته کنم؟ 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ خرداد، ۱۳۹۸ همچنان از ازدواجی که آشناییش در فضای مجازی رقم خورده باشه، خوشم نمیاد 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ خرداد، ۱۳۹۸ در ۱۳۹۸/۳/۳ در ۱۷:۲۰، leo.unique گفته است: همچنان از ازدواجی که آشناییش در فضای مجازی رقم خورده باشه، خوشم نمیاد نمایش همچنان نه مخالفم نه موافق یادم میاد یه زمانی میگفتن ازدواج سنتی خوبه پسر یا دختر خودشون جفت پیدا کنن بده الان میگن خودشون پیدا کنن اما نه مجازی نمیدونم بالاخره کدوم درسته کدوم غلط? 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ خرداد، ۱۳۹۸ در ۱۳۹۸/۳/۵ در ۱۳:۳۷، Yamna ۱ گفته است: همچنان نه مخالفم نه موافق یادم میاد یه زمانی میگفتن ازدواج سنتی خوبه پسر یا دختر خودشون جفت پیدا کنن بده الان میگن خودشون پیدا کنن اما نه مجازی نمیدونم بالاخره کدوم درسته کدوم غلط? نمایش به نظرم همه-شون غلطن 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ خرداد، ۱۳۹۸ در ۱۳۹۸/۳/۵ در ۱۵:۲۱، leo.unique گفته است: به نظرم همه-شون غلطن نمایش شجاعت داشتن خیلی خوبه و من دارم حرفم پس میگیرم مجازی افتضاحه و حماقت محضه ...چون دلایل زیادی دارم? 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ خرداد، ۱۳۹۸ در ۱۳۹۸/۳/۱۶ در ۱۵:۴۱، Yamna ۱ گفته است: شجاعت داشتن خیلی خوبه و من دارم حرفم پس میگیرم مجازی افتضاحه و حماقت محضه ...چون دلایل زیادی دارم? نمایش چی دیدی یا شنیدی در عرض این چند روز که نظرت عوض شد ؟؟ پ.ن: شجاعت اعتراف به اشتباه برای آدمهای مغروری مثل من خیلی سخته 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده