گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 18 تیر، 2017 خبرایی رسیده که یه زوج جدید هم تو انجمن تشکیل خانواده دادن 5
Yamna 1 17420 مالک ارسال شده در 18 تیر، 2017 خبرایی رسیده که یه زوج جدید هم تو انجمن تشکیل خانواده دادن خوشبخت باشن ان شاالله اگه صلاح دونستن اعلام کنم خوشحال بشیم 4
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 19 تیر، 2017 الان مخالفید یا موافق خوب اینجا یه اجتماعه که خیلی ها میتونن همدیگه رو پیدا کنن. مهم شناخت بعدش هست که درست و اصولی انجام بشه 6
soha1410 1551 ارسال شده در 19 تیر، 2017 خوب اینجا یه اجتماعه که خیلی ها میتونن همدیگه رو پیدا کنن. مهم شناخت بعدش هست که درست و اصولی انجام بشه همیشه یه لا مصب اخر جمله هات بزار.لا مصب خیلی کلاس داره.لا مصب. مهم شناخت بعدش هست که درست و اصولی انجام بشه لامصب. 5
Yamna 1 17420 مالک ارسال شده در 19 تیر، 2017 خوب اینجا یه اجتماعه که خیلی ها میتونن همدیگه رو پیدا کنن. مهم شناخت بعدش هست که درست و اصولی انجام بشه خب پس چرا الان یک نمونه هم اسم ننوشته الان باید گریه کنم یا اسم تاپیک عوض کنم بفرمائید بحث زوج نواندیشانی:ws44: 3
soha1410 1551 ارسال شده در 19 تیر، 2017 خب پس چرا الان یک نمونه هم اسم ننوشته الان باید گریه کنم یا اسم تاپیک عوض کنم بفرمائید بحث زوج نواندیشانی:ws44: من با هر کی صحبت کردم. تمام تجربیاتشو در یه بیت ترکی به من انتقال داده. اوش دنه سنگک آلدیم \ پخ یدیم آرواد آلدیم. حتی روایت داشتیم طرف ترکی هم بلد نبوده ولی به صورت غریزی اینو بیان کرده. حالا از ما گفتن بود. علت اینی هم که می بینی کسی نمیاد بیان کنه اینه که کسی دوست نداره بیاد بگه غلط کردم. چون بعدا باید جواب بده. از یه طرف هم نمی تونه به خودش دروغ بگه پس با یه از کنار تاپیک فاخر شما می گذره. 4
Yamna 1 17420 مالک ارسال شده در 19 تیر، 2017 من با هر کی صحبت کردم. تمام تجربیاتشو در یه بیت ترکی به من انتقال داده.اوش دنه سنگک آلدیم \ پخ یدیم آرواد آلدیم. حتی روایت داشتیم طرف ترکی هم بلد نبوده ولی به صورت غریزی اینو بیان کرده. حالا از ما گفتن بود. علت اینی هم که می بینی کسی نمیاد بیان کنه اینه که کسی دوست نداره بیاد بگه غلط کردم. چون بعدا باید جواب بده. از یه طرف هم نمی تونه به خودش دروغ بگه پس با یه از کنار تاپیک فاخر شما می گذره. یاشاسین ترکی شعریز..پس میبینم که باید اسم تاپیک عوض کنم راجبش بحث کنیم من به شخصه مخالف ازدواجم و خب مسلما با شاعر این بسیار موافقم ولی خب دلایل موافقین هم گوش میدم شاید منطقی بود برم اسم تاپیک عوض کنم 3
soha1410 1551 ارسال شده در 19 تیر، 2017 یاشاسین ترکی شعریز..پس میبینم که باید اسم تاپیک عوض کنم راجبش بحث کنیم من به شخصه مخالف ازدواجم و خب مسلما با شاعر این بسیار موافقم ولی خب دلایل موافقین هم گوش میدم شاید منطقی بود برم اسم تاپیک عوض کنم نه اتفاقا من شدید موافق ازدواجم. برای شما هم آرزوی اصلاح و خوشبختی و عاقبت به خیری دارم. 4
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 6 مرداد، 2017 این تاپیکو زدین، یاد تعداد بچه هایی افتادم که اینجا مزدوج شدن بعد دیدم ماشالا کم نبوده فقط 8 تا زوج (16 نفر) رو من یادم اومد، حالا اونایی که یادم نیومد یا اطلاعی نداشتم به کنار محمد یه سریال هستش ترکیه زوج دعوت میکنن اونجا باهم اشنا میشن بعد خوب بود مزدوج میشن خوبه ها درامدش یکم فکر کن 4
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 6 مرداد، 2017 محمد یه سریال هستش ترکیه زوج دعوت میکنن اونجا باهم اشنا میشن بعد خوب بود مزدوج میشن خوبه ها درامدش یکم فکر کن بابا بد نیست که 3
Yamna 1 17420 مالک ارسال شده در 6 مرداد، 2017 محمد یه سریال هستش ترکیه زوج دعوت میکنن اونجا باهم اشنا میشن بعد خوب بود مزدوج میشن خوبه ها درامدش یکم فکر کن :(50): 1
m.sh1992 2210 ارسال شده در 14 مرداد، 2017 خب پس چرا الان یک نمونه هم اسم ننوشته الان باید گریه کنم یا اسم تاپیک عوض کنم بفرمائید بحث زوج نواندیشانی:ws44: خب معلومه عزیز دل، اکثر مزدوج شده ها رفتن سر خونه و زندگی شون و احتمالا کمتر میان یا اصلا نمیان انجمن کسانی هم ک میدونن بنابر رسم حفظ سِرّ دوستان نمیان چیزی بگن ولی تاپیک خوبی زدی.. کاش میومدن جواب میدادن 3
Yamna 1 17420 مالک ارسال شده در 14 مرداد، 2017 خب معلومه عزیز دل، اکثر مزدوج شده ها رفتن سر خونه و زندگی شون و احتمالا کمتر میان یا اصلا نمیان انجمنکسانی هم ک میدونن بنابر رسم حفظ سِرّ دوستان نمیان چیزی بگن ولی تاپیک خوبی زدی.. کاش میومدن جواب میدادن قربان تورا...یه جوری میگی سر انگار چیکار کردن خب مزدوج شدن...به اولین زوج عزیز که اسم بنویسن هدایای نقدی داده خواهد شد 4
m.sh1992 2210 ارسال شده در 16 مرداد، 2017 قربان تورا...یه جوری میگی سر انگار چیکار کردن خب مزدوج شدن...به اولین زوج عزیز که اسم بنویسن هدایای نقدی داده خواهد شد نه دیگه.. اینا رمز و راز موفقیته واسه همین نمیگن ک دست زیاد نشه .. بعله هدیه ش چقدره؟ اگه بیارزه خودم دوتاشونو لو میدم 2
Yamna 1 17420 مالک ارسال شده در 16 مرداد، 2017 نه دیگه.. اینا رمز و راز موفقیته واسه همین نمیگن ک دست زیاد نشه .. بعله هدیه ش چقدره؟ اگه بیارزه خودم دوتاشونو لو میدم راضی میشی گلم راضی میشی 3
ارسال های توصیه شده