roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۵ سلام من پروژه مکانیک مهندسی خودرو میخوام مقطع کارشناسی و با فرمت word ممنون میشم یکی به فریادم برسه لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ سلام به همه شما دوستان خوبین؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3:hanghead: راستش درخواست کتاب داشتم اما خب جای مشخصی نبود که بگم دوتا کتابه که برا پایان نامه م خیلی بهشون احتیاج دارم اما جز کتابخونه ی شریف و دانشگاهمون جایی پیداشون نکردم اما از اونجایی که خیلی بهشون احتیاج دارم میخواستم بدونم اگه جایی برا دانلودشون سراغ ندارین، جایی برا خرید PDF یا خود کتاباشون سراغ دارین؟ 1-Practical Intake Aerodynamic Design Edited by E.L. Goldsmith & J. Seddon oxford Blackwell scientific publications (رنگ جلد آبی) 2-Inlet for Supersonic Missiles John J. Mahoney Aiaa Education Series (رنگ جلد شیری) ممنونم از همتون:5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ من ندارمشون ولی میسپرم به دوستانم ببینم کسی میتونه پیدا کنه 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ آقای فاطمی صب کنید من چند جا گذاشتم ان شالله پیدا بشه 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۵ کتاب شماره یک رو پیدا کردم مونده کتاب شماره دو هم اکنون نیازمن یاری سبزتان هستیم لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۵ سلام دوستان و همراهان عزیز و همیشگی بی مقدمه برم سراغ اصل موضوع کمک میخوام از بچه ها اگه کسی دانشجوی دانشگاه شریف هست کمککککک!!! یه کتاب میخوام فقط تو دانشگاه خودمون بود و دانشگاه شریف هست مال دانشگاه خودمون رو بردن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حالا از بچه ها اگه کسی دانشگاه شریف هست بیاد کمک!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اگه نسخه الکترونیکی ش باشه که عالیه اما اگه نبود همینم یه دو روز دستم باشه خودم اسکن میکنم کممممممممممممممممککککککککککککککک:4564::4564::4564: لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۵ هیچ کس نمیتونه کمک کنه؟ کتاب دومی فیزیکیش هم باشه میتونم خودم عکس بگیرم.... نیست کسی؟ لینک به دیدگاه
Vahid hosaini 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۶ سلام به تمامی دوستات عزیز. دوستان مقالات تاسیساتی حرارتی و برودتی دارید بفرستید . سپاس گذارم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده