Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۵ سهامی که عدالت نام دارد میگم شما احتمالا از اونای نیستی که استادارا کچل می کنند لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۵ میگم شما احتمالا از اونای نیستی که استادارا کچل می کنند کچل هستن من کاری شون ندارم من بچه خوبی هستم البته بعضی هاشونم مو زیاد دارن کچل نمیشن حیف لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۵ کچل هستن من کاری شون ندارم من بچه خوبی هستم البته بعضی هاشونم مو زیاد دارن کچل نمیشن حیف پس شما هم کچلی رابلد نیستی نا امیدم کردی لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۵ :w58::w58: راستی می دونی مخلوط قهوه و حنا برای مو مناسب می باشد . حنای تنها چون زیاد بمونه مورا نارنجی می کنه وبا قهوه یه رنگ مناسبی درمیاد کافین توشم برای پوست سرخوبه از اونورم حنا خونک می کنه . اینقدرهم اسپم نفرست. لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۵ سهامی که عدالت نام دارد نه سهام عدالت سهامیه که مال عدالته لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده