نیلوفر 0 413 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۵ میشه در ارشد تغییر رشته داد؟ مثلا رشتتون مکانیک است و برید یه دفعه برق ، در یک دانشگاه دولتی درس بخونید؟ یا مثلا عمران و یا هر رشته دیگه ای میشه هم چین تغییر رشته ای داد؟ کارشناسی مکانیک ، ارشد یه دفعه برق 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۵ آره من کسی میشناسم معدن بود عمران دانشگاه دولتی قبول شد....شما برو جلو من هواتو دارم 2 لینک به دیدگاه
نیلوفر 0 413 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۵ آره من کسی میشناسم معدن بود عمران دانشگاه دولتی قبول شد....شما برو جلو من هواتو دارم اونوقت تو ارشد لازم نیست درس های پیش نیاز رو پاس کنند ؟ 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۵ اونوقت تو ارشد لازم نیست درس های پیش نیاز رو پاس کنند ؟ چرا نیازه ولی انقدا مشکل نیست 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۵ اونوقت تو ارشد لازم نیست درس های پیش نیاز رو پاس کنند ؟ فکر کنم پیش نیاز حداکثر 12 واحد باشه، بیشتر از اون بهتون نمی تونن بدن. 3 لینک به دیدگاه
نیلوفر 0 413 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۵ هیچ رشته ای هم بازار کارش خوب نیست ما بریم توش لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده