Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۵ من که رشتم برق نیست. اما همونطور که علی فاطمی گفت، اون توانایی که گفتین اگه داره، می تونیم برای آموزشگاه مجازی که داره راه میفته باهاش همکاری کنیم. منم هستم:mrsbeasley: 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۵ منم هستم:mrsbeasley: واسه چی؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۵ واسه چی؟ اولا ایینکه منم هستم همیشه هستم ولی نیستم دوما پول میگیرم اولین ثبت نامی یا مخاطب آموزشگاه ایشون می شم . همینی که هست 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۵ اولا ایینکه منم هستم همیشه هستم ولی نیستم دوما پول میگیرم اولین ثبت نامی یا مخاطب آموزشگاه ایشون می شم . همینی که هست :banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۵ سلام/الهی.. ایاشلله بتونه موفق باشه... و بتونیم براشون کاری کنیم.. 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۵ سلام/الهی.. ایاشلله بتونه موفق باشه... و بتونیم براشون کاری کنیم.. ان شالله عزیزم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده