رفتن به مطلب

دعوت به کار خیر

ارسال های توصیه شده

با سلام

دوستان عزیزم نمیدونم مطرح کردن این موضوع چقد کار درستیه از مدیر عذر میخوام راهی به ذهنم نرسید

من کسی رو میشناسم متاسفانه خانواده نداره و 21 سالشه آدم باغیرتی هستش کار میکنه برای هزینه های زندگیش...

آموزش نرم افزارهای برق..اینجور چیزا انجام میده البته با هزینه کم من شاگردش بودم اگه از دوستان کسی علاقه داره یاد

بگیره بهترین گزینه هستش ...اگه میشه همکاری کنید یه کم بتونیم بهش کمک کنید
:hanghead:

• Like 25
لینک به دیدگاه

آرزو میکنم غیرتش پابرجا باشه تا هست و کاری نکنه کسی تا غرورش جریحه دار بشه،اعتقاد من اینه اگه مردانگی رو به طور ماهرانه یه کسی القا کنیم طرف خودش راهشو پیدا میکنه و این بهترین کمک میتونه باشه:a030:

در مورد شادومادتون که باهاش یک شروع تازه را رقم زده اید این راه حل میتونه شمارا در برابر خیلی آسیب ها مصون نگه داره در زندگی مشترک.:icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه
آرزو میکنم غیرتش پابرجا باشه تا هست و کاری نکنه کسی تا غرورش جریحه دار بشه،اعتقاد من اینه اگه مردانگی رو به طور ماهرانه یه کسی القا کنیم طرف خودش راهشو پیدا میکنه و این بهترین کمک میتونه باشه:a030:

در مورد شادومادتون که باهاش یک شروع تازه را رقم زده اید این راه حل میتونه شمارا در برابر خیلی آسیب ها مصون نگه داره در زندگی مشترک.:icon_gol:

:w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58:...شادوماد؟زندگی مشترک؟؟؟؟

• Like 6
لینک به دیدگاه

دقیقا چه فرصت شغلی؟دانشجو هستش آخه:sad0:

میتونه تدریس توی یه آموزشگاه باشه

یا تدریس توی دانشگاه:ws38:

• Like 7
لینک به دیدگاه

با سلام

دوستان عزیزم نمیدونم مطرح کردن این موضوع چقد کار درستیه از مدیر عذر میخوام راهی به ذهنم نرسید

من کسی رو میشناسم متاسفانه خانواده نداره و 21 سالشه آدم باغیرتی هستش کار میکنه برای هزینه های زندگیش...

آموزش نرم افزارهای برق..اینجور چیزا انجام میده البته با هزینه کم من شاگردش بودم اگه از دوستان کسی علاقه داره یاد

بگیره بهترین گزینه هستش ...اگه میشه همکاری کنید یه کم بتونیم بهش کمک کنید

درود بر شما

ترم چندِ؟؟؟دانشجوعه کجاس ساکن کجاست؟؟؟رشتش چیه؟؟

• Like 6
لینک به دیدگاه

من که رشتم برق نیست. :ws3:

اما همونطور که علی فاطمی گفت، اون توانایی که گفتین اگه داره، می تونیم برای آموزشگاه مجازی که داره راه میفته باهاش همکاری کنیم. :w16:

• Like 5
لینک به دیدگاه
من که رشتم برق نیست. :ws3:

اما همونطور که علی فاطمی گفت، اون توانایی که گفتین اگه داره، می تونیم برای آموزشگاه مجازی که داره راه میفته باهاش همکاری کنیم. :w16:

داداش مدیر توانایی داره بنده خدا ولی خرج زندگیش واجبه مجبوره سریع کارآموز بگیره ..بلند مدت خوبه آموزشگاه مجازی به دردش میخوره...واسه حال کمک خواستم..کسی خواست آموزش بگیره

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

من که الان سربازم:ws52: حقوقم در حد ماهی یبار پاستیل خریدنه فقط:ws3:هزینه کلاس ندارم رشتمم مکانیکه:ws3:ولی بگو کدوم شهره حداقل شاید بشه یکاری کرد

• Like 3
لینک به دیدگاه
من که الان سربازم:ws52: حقوقم در حد ماهی یبار پاستیل خریدنه فقط:ws3:هزینه کلاس ندارم رشتمم مکانیکه:ws3:ولی بگو کدوم شهره حداقل شاید بشه یکاری کرد
پول پاستیل جمع کنه بیا کلاس این بنده خدا بابا avr یاد میده 300 عالی توپ ..شماله
  • Like 4
لینک به دیدگاه

اااا فک کردم امر خیره یعنی عروسی دعوتیم منم شاخ گل و شیرینی گرفتم تو راهی:whistle:

راستی به کجا رسید مشکل این دوستمون از سید مهدی راهنمایی گرفتین یا از مهدی عارف ؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
اااا فک کردم امر خیره یعنی عروسی دعوتیم منم شاخ گل و شیرینی گرفتم تو راهی:whistle:

راستی به کجا رسید مشکل این دوستمون از سید مهدی راهنمایی گرفتین یا از مهدی عارف ؟

به هیچ جا داوطلب آموزش پیدا نشد :sigh:

• Like 3
لینک به دیدگاه

بنظر منم بهتر اینه بره ی آموزشگاه ... چون مردم راحت تر به آموزشگاه اعتماد میکنن تا ی فرد...:w02:

حالا بگو بیاد نواندیشان ی سری آموزش اینا قرار بده .... اگه بدرد کسی خورد میتونه دونیت کنه بهش...:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...

اون که نمی دونم یعنی یمنا خانوم گفت ولی یکی دیگه هم هست.

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...