Yamna 1 17420 ارسال شده در 13 اسفند، 2016 با سلام دوستان عزیزم نمیدونم مطرح کردن این موضوع چقد کار درستیه از مدیر عذر میخوام راهی به ذهنم نرسید من کسی رو میشناسم متاسفانه خانواده نداره و 21 سالشه آدم باغیرتی هستش کار میکنه برای هزینه های زندگیش... آموزش نرم افزارهای برق..اینجور چیزا انجام میده البته با هزینه کم من شاگردش بودم اگه از دوستان کسی علاقه داره یاد بگیره بهترین گزینه هستش ...اگه میشه همکاری کنید یه کم بتونیم بهش کمک کنید:hanghead::hanghead::hanghead::hanghead::hanghead::hanghead: 25
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 13 اسفند، 2016 سلام بهترین کمک برا یه همچین با غیرتی ایجاد فرصت شغلیه 11
S-A-E-I-D 220 ارسال شده در 13 اسفند، 2016 آرزو میکنم غیرتش پابرجا باشه تا هست و کاری نکنه کسی تا غرورش جریحه دار بشه،اعتقاد من اینه اگه مردانگی رو به طور ماهرانه یه کسی القا کنیم طرف خودش راهشو پیدا میکنه و این بهترین کمک میتونه باشه در مورد شادومادتون که باهاش یک شروع تازه را رقم زده اید این راه حل میتونه شمارا در برابر خیلی آسیب ها مصون نگه داره در زندگی مشترک. 8
Yamna 1 17420 مالک ارسال شده در 13 اسفند، 2016 آرزو میکنم غیرتش پابرجا باشه تا هست و کاری نکنه کسی تا غرورش جریحه دار بشه،اعتقاد من اینه اگه مردانگی رو به طور ماهرانه یه کسی القا کنیم طرف خودش راهشو پیدا میکنه و این بهترین کمک میتونه باشهدر مورد شادومادتون که باهاش یک شروع تازه را رقم زده اید این راه حل میتونه شمارا در برابر خیلی آسیب ها مصون نگه داره در زندگی مشترک. :w58::w58::w58::w58::w58:...شادوماد؟زندگی مشترک؟؟؟؟ 6
Yamna 1 17420 مالک ارسال شده در 13 اسفند، 2016 سلامبهترین کمک برا یه همچین با غیرتی ایجاد فرصت شغلیه دقیقا چه فرصت شغلی؟دانشجو هستش آخه 6
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 13 اسفند، 2016 دقیقا چه فرصت شغلی؟دانشجو هستش آخه میتونه تدریس توی یه آموزشگاه باشه یا تدریس توی دانشگاه 7
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 13 اسفند، 2016 درود نمیدونم چی بگم فقط خدا به داد جوونا برسه که دارن حیف میشن من خودمم تو باتلاقم :icon_pf (34): 7
S-A-E-I-D 220 ارسال شده در 13 اسفند، 2016 :w58::w58::w58::w58::w58:...شادوماد؟زندگی مشترک؟؟؟؟ خو منظورم کاربردش علاوه بر این موضوع تو زندگی مشترک نوپا بود 4
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 14 اسفند، 2016 با سلام دوستان عزیزم نمیدونم مطرح کردن این موضوع چقد کار درستیه از مدیر عذر میخوام راهی به ذهنم نرسید من کسی رو میشناسم متاسفانه خانواده نداره و 21 سالشه آدم باغیرتی هستش کار میکنه برای هزینه های زندگیش... آموزش نرم افزارهای برق..اینجور چیزا انجام میده البته با هزینه کم من شاگردش بودم اگه از دوستان کسی علاقه داره یاد بگیره بهترین گزینه هستش ...اگه میشه همکاری کنید یه کم بتونیم بهش کمک کنید:hanghead::hanghead::hanghead::hanghead::hanghead::hanghead: درود بر شما ترم چندِ؟؟؟دانشجوعه کجاس ساکن کجاست؟؟؟رشتش چیه؟؟ 6
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 14 اسفند، 2016 من که رشتم برق نیست. اما همونطور که علی فاطمی گفت، اون توانایی که گفتین اگه داره، می تونیم برای آموزشگاه مجازی که داره راه میفته باهاش همکاری کنیم. 5
Yamna 1 17420 مالک ارسال شده در 14 اسفند، 2016 من که رشتم برق نیست. اما همونطور که علی فاطمی گفت، اون توانایی که گفتین اگه داره، می تونیم برای آموزشگاه مجازی که داره راه میفته باهاش همکاری کنیم. داداش مدیر توانایی داره بنده خدا ولی خرج زندگیش واجبه مجبوره سریع کارآموز بگیره ..بلند مدت خوبه آموزشگاه مجازی به دردش میخوره...واسه حال کمک خواستم..کسی خواست آموزش بگیره 5
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 23 اسفند، 2016 من که الان سربازم حقوقم در حد ماهی یبار پاستیل خریدنه فقطهزینه کلاس ندارم رشتمم مکانیکهولی بگو کدوم شهره حداقل شاید بشه یکاری کرد 3
Yamna 1 17420 مالک ارسال شده در 23 اسفند، 2016 من که الان سربازم حقوقم در حد ماهی یبار پاستیل خریدنه فقطهزینه کلاس ندارم رشتمم مکانیکهولی بگو کدوم شهره حداقل شاید بشه یکاری کرد پول پاستیل جمع کنه بیا کلاس این بنده خدا بابا avr یاد میده 300 عالی توپ ..شماله 4
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 24 اسفند، 2016 اااا فک کردم امر خیره یعنی عروسی دعوتیم منم شاخ گل و شیرینی گرفتم تو راهی راستی به کجا رسید مشکل این دوستمون از سید مهدی راهنمایی گرفتین یا از مهدی عارف ؟ 3
Yamna 1 17420 مالک ارسال شده در 24 اسفند، 2016 اااا فک کردم امر خیره یعنی عروسی دعوتیم منم شاخ گل و شیرینی گرفتم تو راهیراستی به کجا رسید مشکل این دوستمون از سید مهدی راهنمایی گرفتین یا از مهدی عارف ؟ به هیچ جا داوطلب آموزش پیدا نشد 3
Yamna 1 17420 مالک ارسال شده در 30 اسفند، 2016 من ک نفهمیدم چی بلده و در چه سطحی؟! رباتیک، نرم افزار برق در حد عالی 3
MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 30 اسفند، 2016 بنظر منم بهتر اینه بره ی آموزشگاه ... چون مردم راحت تر به آموزشگاه اعتماد میکنن تا ی فرد... حالا بگو بیاد نواندیشان ی سری آموزش اینا قرار بده .... اگه بدرد کسی خورد میتونه دونیت کنه بهش... 3
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 26 فروردین، 2017 اااا فک کردم امر خیره یعنی عروسی دعوتیم منم شاخ گل و شیرینی گرفتم تو راهیراستی به کجا رسید مشکل این دوستمون از سید مهدی راهنمایی گرفتین یا از مهدی عارف ؟ اون که نمی دونم یعنی یمنا خانوم گفت ولی یکی دیگه هم هست. 1
ارسال های توصیه شده