Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۵ سلام جای مهندس سهند خالیست چی طوری بگم خنده داره امروزیه خانمی زنگ زد "سلام شما توسایت نظرسنجی دانشگاه تهران ثبت نام کردین گفتم بله - پس شما دعوتید برای همایش اقتصادی (فکنم گفت انقدرتند جرف میزنن) درآخرهم کارت هدیه ای برای یادبود به شما اهدامی کنیم حالا هی من میخوام بگم نمی تونم بیام خب کلاس دارهنمیزاره انقدحرف میزنه) گفت شما مجردی یا متاهل گفتم :مجرد می دونید چی گفت " شرمندم این همایش برای متاهل هاست :icon_razz: منم گفتم منم اولش می خواستم بگم نمی تونم بیام . ولی الان میگم نپرسیدم هدیش چیه شاید می صرفید............ ولی نه نمی صرفه ....... مجردی هم داستانی داره ......... راستی کدام داستانش بیشتره مجردی یا متا هلی؟ 3 لینک به دیدگاه
S-A-E-I-D 220 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۵ اتفاق جالبی بود،دیدگاهها متفاوته.از یه نظر شاید متاهلی داستانهاش زیاد باشه چون دیگه اجازه راکد موندن ها کلا سلب میشه و همیشه بایستی تو تکاپو بود،تنبلی بی تنبلی از یه نظر دیگه مجردی، چون میتونی هرچیزی رو دلت میخواد تجربه کنی،فعلا مجردی تو بورسه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده