saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ سلام به همگی یه سوال دارم دوستم میخواد دانشگاه ازاد برای ارشد ثبت نام کنه به جز اون شهریه ثابت و متغیر که ترمی تا ۲ .۳ تومان میره بهش گفتن شهریه پایان نامه مهندسی تا ۲۰ تومان چجوریه شهریه های پایان نامه ؟؟؟این حقیقت داره یا نه ؟؟؟؟؟ مونده دانشگاه ازاد ثبت نام کنه یا نه علمی کاربردی ارشد نداره ؟؟شهریه اون چجور و پیام نور چی با این حساب باید بریم سمت این دانشگاه ها از بس شهریه زیاد میگیرن فکر دانشجو هم نیستن لطفا راهنمایی کنید سپاس ............ برای دکتری که خودم خوندم گفتن کلا تا ۱۰۰ میلیون میره 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ دوستت بچه پولداره؟ میدونم اسپم شد ببخشید خو می موند تو دلم لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ دوستت بچه پولداره؟ میدونم اسپم شد ببخشید خو می موند تو دلم پست های من اسپم ازاد نه پولدار نیس لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ پست های من اسپم ازاد نه پولدار نیس خب بیچاره اذیت میشه با این همه شهریه لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ خب بیچاره اذیت میشه با این همه شهریه این همه پول میگیرن نمیدونم چکارش میکنن لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ این همه پول میگیرن نمیدونم چکارش میکنن شعبه جدید میزنن لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ شعبه جدید میزنن برای اونیی که میخواد ادامه تحصیل بده ولی پول نداره خیلی سخت لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ برای اونیی که میخواد ادامه تحصیل بده ولی پول نداره خیلی سخت آره والا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده