roksana6 119 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ [h=2][/h] سلام دوستان .... کسی توی سایت freepaper اشتراک داره ؟ من یه مقاله میخواستم بگیرم که متاسفانه چون اشتراک ندارم نمیتونم بگیرم برای یه دونه مقاله هم نمیتونم اشتراک هفته ای رو بگیرم ... اسم لاتینش Segmentation of the Blood Vessels and Optic Disk in Retinal Images و من ترجمه فارسی شو از فری پیپر میخواستم.... ممنون میشم کمکم کنید 3 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۵ سلام دوستان .... کسی توی سایت freepaper اشتراک داره ؟ من یه مقاله میخواستم بگیرم که متاسفانه چون اشتراک ندارم نمیتونم بگیرم برای یه دونه مقاله هم نمیتونم اشتراک هفته ای رو بگیرم ... اسم لاتینش Segmentation of the Blood Vessels and Optic Disk in Retinal Images و من ترجمه فارسی شو از فری پیپر میخواستم.... ممنون میشم کمکم کنید سلام از لینک زیر میتونید دانلود کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
roksana6 119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۵ ممنون ...لاتینشو داشتم ترجمه فارسی شو میخواستم ...چون اشتراک ندارم نمیتونم بگیرم برای یه دونه مقاله هم نمیتونم اشتراکشو بگیرم ...بازم ممنون 2 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ ممنون ...لاتینشو داشتم ترجمه فارسی شو میخواستم ...چون اشتراک ندارم نمیتونم بگیرم برای یه دونه مقاله هم نمیتونم اشتراکشو بگیرم ...بازم ممنون تاجایی که اطلاع دارم فریپیپر مقالات لاتین رو میذاره و تنها مقالات بصورت نرم افزاری یا همون گوگلی ترجمه شده که نیاز به اصلاحات زیادی دارن و خودتونم میتونید از طریق گوگل ترنسلیت این ترجمه رو انجام بدین 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده