Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۵ نقشه اتوکدی طرح تفصیلی ساری که توسط مهندسین مشاور طرح و آمایش تهیه شده رو با فرمت DWG از لینک داده شده می تونید دانلود کنید. این نقشه قطعه بندی و فضاهای پر و خالی و شبکه بندی معابر وضع موجود و پیشنهادی و کاربری ها مشخصه. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ساری (به انگلیسی: Sari) (دربارهٔ این پرونده تلفظ راهنما·اطلاعات) معروف به پايتخت بهار نارنج ، مرکز استان مازندران در شمال ایران، بزرگترین و پرجمعیتترین شهر استان مازندران و پر جمعيت ترين شهر شمال كشور پس از رشت است. فهرست شهرهای ایران بر پایه جمعیت به مردم اهل ساری، سارَوی گفته میشود. همچنین براساس اکتشافات اخیر، قدمت ساری به شش هزار سال میرساند. ساری پایگاه آغامحمدخان کمی پیش از تاجگذاری قاجاریه بوده است. ساری به سه منطقهٔ شهری تقسیم میشود و طبق سرشماری ۱۳۹۰، جمعیت آن ۲۹۶٫۴۱۷ نفر بودهاست. منبع توضیحات: ویکی پدیا 2 لینک به دیدگاه
sepehr93 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۵ سلام لینک فایل دانلود نقشه کد ساری خرابه لطفا دوباره بارگذاری کنید ممنون لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۷ در 11 دقیقه قبل، Kian123456 گفته است : پسور زیپ فایل چی هست؟ پسورد فایلهایی که پسوردشون ذکر نشده: www.noandishaan.com لینک به دیدگاه
masomh 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۸ فایل دانلودی کد ساری بارگیری نمیشه لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۸ در در 10 اردیبهشت 1398 در 17:41، masomh گفته است : فایل دانلودی کد ساری بارگیری نمیشه سلام. تست کردم. مشکلی برای دانلود نبود. لینک به دیدگاه
afif.rahmani 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۹ سلام خسته نباشید، موقعی که می خوام از قسمتی از شهر پلات بگیرم، ارور میده و برنامه رو میبنده. چطور میتونم اون قسمتی که میخوام رو به pdf تبدیل کنم؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۹ در 4 ساعت قبل، afif.rahmani گفته است : سلام خسته نباشید، موقعی که می خوام از قسمتی از شهر پلات بگیرم، ارور میده و برنامه رو میبنده. چطور میتونم اون قسمتی که میخوام رو به pdf تبدیل کنم؟ بله متأسفانه دلیلش رو متوجه نشدم چیه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده