nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۵ سلااااااااااام روزای پاییزیتون خوش... تولد داریم باز اصا مگه داریم ادم خوشگل باشه آبانی باشه فعال باشه مهربون باشه صداقشنگ باشه بله که داریم خوبشم داریم (با سوده حساب کتاب داشتم) یه ارتباطی بین تیر آبان هست ولی پری عزیز،آجی خوشگلم، تولدت مبارک pari.v چگده گشنگی عهههه از همه رنگی عههه لپتو بکشم عههه بچه قشنگم عههه تولدشه عهههه هوشتورودوووووو الهی جاده زندگیت هموار آسمان چشمانت صاف و دریای دلت همیشه آرام و زلال باشد لبات خندونو به هر جایی که میخوای برسی هر روز برات رویایی باشد دردست نه دوردست ،عشقی باشد دردل نه درسر و دلیلی باشد برای زندگی نه روزمرگی تولدت مبارک عشق و حالاااااااا این شما و اینممممم از... انگشتتون نره تو چشمتون دسر فراموش نشهههههه شاممممممم نوش جااااااااان.... بخوریدو بیاشامید اسراف کنیدمشدیه (بازم غذا از همون رستوران معروفس قبلا خوشتون اومده بود ) نباید فرق گذاشت بین دوستایه آزمایشم بدین انقد این چند شب خوردین و کادو ندادین:vahidrk: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به هر چی که میخوای برسی پری عزیزکم چگده گشنگی عهههه از همه رنگی عههه لپتو بکشم عههه بچه قشنگم عههه بیاید تبریک بگید بدویید :whistle: حرکات موزون ممنوعه فقط تبریک بگید اربعینه 9 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۵ تولدت مبارک دوستم به هرچی که میخوای برسی لایق بهتترین هایی امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشی بازم تولدت رو تبریک میگم هوشترودوووو لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۵ عزیزم تولدت مبارک ان شالله 120 ساله بشی سلامت و موفق باشی:icon_gol: همیشه مثلا من میشناسم دیگه به روم نیارید:ws3: لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۵ عزیزم تولدت مبارک ان شالله 120 ساله بشی سلامت و موفق باشی:icon_gol: همیشه مثلا من میشناسم دیگه به روم نیارید:ws3: منم تبریک میگم خانوم "pari.v":a030: امیدوارم توی همه مراحل زندگی موفق و پیروز باشین:icon_gol: البته بد هم نیست هر از گاهی یه سری به اینجا بزنین ها به علاوه لازمه تو همین تاپیک بگم که تولد رفیق قدیمی خانوم "شاروک" هم هست تولد شما هم مبارک آبانی عزیز:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۵ نسیم جان... خانوم مهربون.. شما نام کاربری می زاشتین خوب....من اینقد فسفر سوزوندم گیرپاژ کردم...:obm: یعنی از حل کردن مسئله فیزیک هم سخت تر بود... علی جان من رو از یاس فلسفی نجات داد... هر چی می گشتم بابا کدوم پری خانوم رو می گن...پری خانوم دریایی...یا پری خانوم تالار شهرسازی... شاید قرار دادین منِ پیر چشم ندیدم... مرسی که به فکر دوستانتون هستین...مرسی که دعوت میکنین تا دوستانتون با دیدن تبریک دوستانشون شاد بشن...مرسی بابت این انرژی خوب... . . . پری خانوم مهربان...زادروزتون خجسته.... یک بار بهتون گفتم...مقاله هایی که اپ می کردین خیلی به دردم خورد...زکات این دانش رو باید هر جا از دستم بر میاد بدم... سلامت باشین...لبخند هر چند کوچیک همیشه مهمون لحظه هاتون باشه... خود دوستان وفادارتون رو هم براتون حفظ کنه.... آرامش پیشکش لحظه هاتون. لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۵ درسته که معلوم بود منظورت pari.v هست، ولی معما که نیست تاپیک تولد که بچه ها حدس بزنن منظورت کی بوده اینکارا فقط از خودت بر میاد دیگه :happybday: تولدتون مبارک پری و شاروک :happybday: :happy: لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۵ سلاااااااااااااااااااااام.مرسی بابت دعوت. تولد pari.v نه؟؟؟؟اشتباه پیام ندم یه وقت:icon_pf (34): کاش یوزرشم مینوشتی. پری زیاد داریم. تولدت مبارک دوستم. امیدوارم همیشه شااااااااااااااااد و پرانرژی باشی. :aghosh::aghosh: لینک به دیدگاه
nasim184 12256 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۵ نسیم جان... خانوم مهربون.. شما نام کاربری می زاشتین خوب....من اینقد فسفر سوزوندم گیرپاژ کردم...:obm: یعنی از حل کردن مسئله فیزیک هم سخت تر بود... علی جان من رو از یاس فلسفی نجات داد... هر چی می گشتم بابا کدوم پری خانوم رو می گن...پری خانوم دریایی...یا پری خانوم تالار شهرسازی... شاید قرار دادین منِ پیر چشم ندیدم... مرسی که به فکر دوستانتون هستین...مرسی که دعوت میکنین تا دوستانتون با دیدن تبریک دوستانشون شاد بشن...مرسی بابت این انرژی خوب... . . . پری خانوم مهربان...زادروزتون خجسته.... یک بار بهتون گفتم...مقاله هایی که اپ می کردین خیلی به دردم خورد...زکات این دانش رو باید هر جا از دستم بر میاد بدم... سلامت باشین...لبخند هر چند کوچیک همیشه مهمون لحظه هاتون باشه... خود دوستان وفادارتون رو هم براتون حفظ کنه.... آرامش پیشکش لحظه هاتون. خسته نباشید میگم یادم رفت خب درسته که معلوم بود منظورت pari.v هست، ولی معما که نیست تاپیک تولد که بچه ها حدس بزنن منظورت کی بوده اینکارا فقط از خودت بر میاد دیگه :happybday: تولدتون مبارک پری و شاروک :happybday: :happy: یعنی واااااای بر تو ادمین....یه فعالیتی میکنم ها ببین میزاری سلاااااااااااااااااااااام.مرسی بابت دعوت. تولد pari.v نه؟؟؟؟اشتباه پیام ندم یه وقت:icon_pf (34): کاش یوزرشم مینوشتی. پری زیاد داریم. تولدت مبارک دوستم. امیدوارم همیشه شااااااااااااااااد و پرانرژی باشی. :aghosh::aghosh: :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28:از بس خودم میشناسمش خب میخواستم ببینم کی میشناسش صدا قشنگو خیلی فکر کردید و سختی و مشقت کشیدیدیخ حوضم گویا شکستید تو این سرما :icon_razz: شاروک عزیزم تولد تو هم مبارک ببخشید من اطلاع نداشتم وگرنه با هم مهمونی میدادم خرجتونم یکی میشد کسی میخاد ببینه کی میشناسش بگه براش تاپیک تولد بزنم مرسی از همه که نشناخته باز اومدن:hapydancsmil:والا مگه ما کی ایم لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۵ سلااااااااااام روزای پاییزیتون خوش... تولد داریم باز اصا مگه داریم ادم خوشگل باشه آبانی باشه فعال باشه مهربون باشه صداقشنگ باشه بله که داریم خوبشم داریم (با سوده حساب کتاب داشتم) یه ارتباطی بین تیر آبان هست ولی پری عزیز،آجی خوشگلم، تولدت مبارک من فدای تو بشم خواهری منننننننننننن :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w72::heartshape2::qfu28wh4kkweeki7jfi:wubpink: با تاخیر زیاد ممنونم ازت بابت لطف و مهربونیت که همیشه شامل حالم شده نفس ♥ لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۵ تولدتون مبارک، شاد و موفق باشین. سپاسگزارم :icon_gol: لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۵ تولدت مبارک دوستمبه هرچی که میخوای برسی لایق بهتترین هایی امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشی بازم تولدت رو تبریک میگم هوشترودوووو ممنووووووونم ازت جاست هوشتورودوووو لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۵ عزیزم تولدت مبارک ان شالله 120 ساله بشی سلامت و موفق باشی:icon_gol: همیشه مثلا من میشناسم دیگه به روم نیارید:ws3: مرررسی عزیز دلم لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۵ منم تبریک میگم خانوم "pari.v":a030: امیدوارم توی همه مراحل زندگی موفق و پیروز باشین:icon_gol: البته بد هم نیست هر از گاهی یه سری به اینجا بزنین ها به علاوه لازمه تو همین تاپیک بگم که تولد رفیق قدیمی خانوم "شاروک" هم هست تولد شما هم مبارک آبانی عزیز:hapydancsmil: سپاسگزارم چشم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۵ نسیم جان... خانوم مهربون.. شما نام کاربری می زاشتین خوب....من اینقد فسفر سوزوندم گیرپاژ کردم...:obm: یعنی از حل کردن مسئله فیزیک هم سخت تر بود... علی جان من رو از یاس فلسفی نجات داد... هر چی می گشتم بابا کدوم پری خانوم رو می گن...پری خانوم دریایی...یا پری خانوم تالار شهرسازی... شاید قرار دادین منِ پیر چشم ندیدم... مرسی که به فکر دوستانتون هستین...مرسی که دعوت میکنین تا دوستانتون با دیدن تبریک دوستانشون شاد بشن...مرسی بابت این انرژی خوب... . . . پری خانوم مهربان...زادروزتون خجسته.... یک بار بهتون گفتم...مقاله هایی که اپ می کردین خیلی به دردم خورد...زکات این دانش رو باید هر جا از دستم بر میاد بدم... سلامت باشین...لبخند هر چند کوچیک همیشه مهمون لحظه هاتون باشه... خود دوستان وفادارتون رو هم براتون حفظ کنه.... آرامش پیشکش لحظه هاتون. سپاسگزارم آقای مهندس. ممنون از لطف شما لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۵ تولدتون مبارک دوست عزیز:icon_gol: ممنونم عزیزم لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۵ درسته که معلوم بود منظورت pari.v هست، ولی معما که نیست تاپیک تولد که بچه ها حدس بزنن منظورت کی بوده اینکارا فقط از خودت بر میاد دیگه :happybday: تولدتون مبارک پری و شاروک :happybday: :happy: واقعا معلوم بود؟؟ مرسی آقا مدیر. سپاسگزارم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده