Mohammad Aref 120367 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۵ کتاب فرهنگ لغت شهرسازی رابرت کوان ( Robert Cowan ) با عنوان The Dictionary of Urbanism یکی از جامع ترین دیکشنری های تخصصی شهرسازی هستش که در سال 2005 منتشر شد و نسخه کامل اون رو در 5 پارت به صورت PDF در 486 صفحه از لینک های داده شده می تونید دانلود کنید. برای باز شدنش باید هر 5 پارت رو دانلود کنید. این فایل نسخه اصلی کتاب هست. همونطور که می دونید این کتاب ترجمه فارسی هم شده ولی ترجمه خیلی خیلی ضعیفی رو داره و استفاده از نسخه اصلیش خیلی بهتره. پارت اولپارت دومپارت سومپارت چهارمپارت پنجم 2 نقل قول لینک به دیدگاه
Masture.Masoudian 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۹ عالی بود - ممنون از شما نقل قول لینک به دیدگاه
mrymehr 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۴۰۰ در در ۱۳۹۹/۸/۲۵ در ۲۲:۴۵، Masture.Masoudian گفته است : عالی بود - ممنون از شما سلام ببخشید من فایل رو دانلود کردم ولی رمز میخواد..رمزش چی هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120367 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۴۰۰ در ۲۳ ساعت قبل، mrymehr گفته است : سلام ببخشید من فایل رو دانلود کردم ولی رمز میخواد..رمزش چی هست؟ سلام. پسورد فایلها: www.noandishaan.com نقل قول لینک به دیدگاه
haghighattt 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین در ۱۳۹۵/۸/۲۸ در 21:43، Mohammad Aref گفته است: کتاب فرهنگ لغت شهرسازی رابرت کوان ( Robert Cowan ) با عنوان The Dictionary of Urbanism یکی از جامع ترین دیکشنری های تخصصی شهرسازی هستش که در سال 2005 منتشر شد و نسخه کامل اون رو در 5 پارت به صورت PDF در 486 صفحه از لینک های داده شده می تونید دانلود کنید. برای باز شدنش باید هر 5 پارت رو دانلود کنید. این فایل نسخه اصلی کتاب هست. همونطور که می دونید این کتاب ترجمه فارسی هم شده ولی ترجمه خیلی خیلی ضعیفی رو داره و استفاده از نسخه اصلیش خیلی بهتره. پارت اولپارت دومپارت سومپارت چهارمپارت پنجم در ۱۴۰۰/۵/۲ در 08:20، Mohammad Aref گفته است: سلام. پسورد فایلها: www.noandishaan.com سلام ببخشید من هر چی رو این پارت ها میزنم برای دانلود یک صفحه اپلود باز میشه و لینکی برای دانلود نیست نقل قول لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120367 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین ۱۸ ساعت قبل، haghighattt گفته است: سلام ببخشید من هر چی رو این پارت ها میزنم برای دانلود یک صفحه اپلود باز میشه و لینکی برای دانلود نیست سلام. ممنون از اطلاع رسانی لینکها اصلاح شد. فقط اینکه لینکها 2 تا 5 چون http هستن، با گوگل کروم دانلود نمیشن. یا دانلود منیجر باید داشته باشید یا مرورگر دیگه ای مثل فایرفاکس و ... نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .