سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۵ مثل اينكه مايكروسافت داره دست از اون تفكرات انحصارطلبيش برميداره بعد از open source كردن دانت نتش الان داره با لينوكس اشتي ميكنه به زودي نسخه لينوكسي sql server هم به بازار مي ايد البته نسخه ازمايشي اون الان موجود هس مي تونيد دانلود كرده و تستش كنيد از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ميتونيد دانلودش كنيد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۵ لینک کار نمیکنه خانوم افشار اما نسخه ی previewش اینجاست: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۵ لینک کار نمیکنه خانوم افشاراما نسخه ی previewش اینجاست: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نسخه previewش اگه هس يعني بدون فيلترشكن نمي تونيد بريد شايد ip تونو چون مال ايران شناسايي مي كنه نمي تونيد بريد من راحت ميرم با ميلترشكن امتحان كنيد بي زحمت 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۵ من بدون ميلترشكن هم اومدم كار مي كنه 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۵ من بدون ميلترشكن هم اومدم كار مي كنه چی بگم والا... برا من که کار نکرد به هر حال ممنون 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده