نیلوفر 0 413 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۵ گشتم بین پربازدید کننده ترین ویدیوهای یوتیوب ، از دو سه تاشون خوشم اومد بقیه نه ، بعضیا از خواننده ها انقدر جلف بودن که از اکثر آهنگ های خارجی و ایرانی خوشم نمیاد.باید کلی بگردم تا یکی خوشم بیاد.شما آهنگ مورد علاقتونو چطوری پیدا میکنید؟ 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۵ اینکه شما طبق سلیقه دیگران دنبال موزیک بگردین جالب نیست به هر حال ابتدا باید سلیقه خاص خودتون رو پیدا کنین و افرادی رو که نزدیک به سلیقه شما هستن در نهایت مجموعهای از موزیک ها به این شیوه رد و بدل میشه برای مثال من گروه Uaral رو فوق العاده دوست دارم، ولی از هر پنجاه نفر شاید یک نفر این سبک و این گروه رو بپسنده و گوش بده، پس نمیتونم پربازدیدترین رو به عنوان گزینه مورد نظر قبول کنم 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۵ منم بگم :mrsbeasley: درست میگی شما متعصفانه الان سخت شده شایدهم این ماییم که داریم فسیل می شیم ودنیا یه چیزدیگس درهرصورت من که اعتمادبنفسم زیاده وخودم باید انتخابشون کنم به قیافشون ، نوع فیگورشون ، نوع لباسشون و.......... تفکروحرف زدنشون برام اهمیت داره ولی اولیهاش خیلی. شایدبگید اینها همش ظاهره ولی به نظرم نیست چون همینا خیلی چیزها رابازگومیکنه مثلا عارف تصور لوس بازی یا عاصف یا سندی یاشهرام خب معلوم سنگین نیستن :yes: درست ، حالا خودم که اینوریها را قبول ندام 99.9را! وهرچی هم که دارم مال شهرام ،داریوش،ابی، عارف و...است. ازنظرمشکل پسندبودن هم که دیگه فکنم فهمیدین که چیجوریم بعضی وقتها که برای بچه ها بخوام آهنگ بریزم واقعا می مونم . 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده