masi eng 47,042 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۵ اسانس جعفری نام علمی:Tagetes Minuta,Tagetes Erecta اندام مورد استفاده برای اسانس گیری:گل. نوع استخراج:تقطیر با بخار آب رنگ:زرد ماده تشکیل دهنده فعال:tagetones, ocimene, myrcene, linalool, limonene, pinenes, carvone, citral, camphene, valeric acid and salicylaldehyde کاربرد اسانس جعفری:در صنایع دارویی،غذایی و بهداشتی. نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .