masi eng 47,042 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۵ ترکیبات عمده حاصل از آنالیز شیمیایی اسانس فلفل سیاه عبارتند از: لیمونن،پینن،میرسن،فلاندرن،بتا کاریوفیلن،بتا بیزابولن،سابینن،لینالول،پینوکارول،ترپینیول،کامفن و ترپینن. موارد مصرف اسانس فلفل سیاه: در داروهای آروماتراپی برای تسکین دردهای رماتیسمی،دردهای عضلانی،دستگاه گوارش و سیستم ایمنی بدن به کار برده میشود. روغن فلفل سیاه بعنوان طعم دهنده در انواع غذاها به کاربرده میشود. نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .